keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Piparkakkukartano by KRE
Tulihan se kartanokin vihdoin nettiin asti... Rouva V kun on noita muumitalojaan tehnyt ja minä vaan piskuisia ressukopperoita niin pakko oli jonkunmoista vastaiskua laittaa takaisin.Piparkakku-ukkojen elämä on ottanut harppauksen kohti sivistystä. Nyt on nimittäin sähköt saatu taloihin ja katsotaan koska tulee vesikin ;)

Valon lähteenä toimii Ikean patteritoiminen valosarja, joiden saamisesta on kiittäminen muutamaakin eri tahoa, mutta nyt eritoten Kakkuhelmen Piaa! (pääsivät täältä Turun suunnilta nimittäin loppumaan ennen kuin ehdin paikalle.

Piparkakkutalo on siis pikerillä harsittu kasaan ja valot myös liimattu sillä kiinni. Pipariin reijät on saatu aikaan ihan poranterällä. Keltaiset lampun "lasit" on värkätty sulatetusta sokerista.

Parvekkeen kaiteet on helmiäis maalilla käsitelty, joka nyt kuvassa on kovin vaikea saada esille.


Lumilyhty on pursotettu marengista ja niin että sisälle jää lampun kokoinen ontelo. Sähköt lyhtyyn on vedetty piparipohjaa pitkin ja tuotu läpi reijästä.


Valot löytyy siis talon päädyistä ja keskeltä ylhäältä, sekä yksi valo myös oven päällä sekä lumilyhdyssä.
Ei mikään pikainen tönö tehtäväksi mutta on se nyt muumitalolle ihan hyvä haastaja... (vaikka itse sanonkin)OIKEIN LÄMMINTÄ JA MUKAVAA JOULUA
Toivottelee KRE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti