Mistä kaikki alkoi

Rouva Veen tarina...

Paljon tapahtui tietty jo ennen kakkuiluja, mut olkoon se oma tarinansa ja tässä tulee pikasesti juttua kakkuilusta :)
Elikkäs vuoden 2007 syksyllä etsin internetin ihmeellisestä maailmasta ideoita nuorimman poikani syntymäpäiväjuhliin, jotka ajoittui kivasti halloween teemaan sopivaksi.
Eksyin tuolla reissulla muutamiin blogeihin, joissa oli aivan käsittämättömän ihania juttuja ruokaan ja leivonnaisiin liittyen.
Kauaa ei nokka tuhissut, kun meikäläinen olikin jo tilaamassa välineistöä uuden harrastuksen tueksi ja siitä alkoi taival, jonka myötä tutustuin myös bloggailun saloihin ja moniin uusiin ihaniin ihmisiin muiden blogien takana.
Mikään kun ei kuitenkaan koskaan riitä, niin sattumusten summana vuoden 2009 keväällä harrastus ryöstäytyi kasistä ja yhtäkkiä siitä tulikin työ... kakkujen lisäksi uuteen toimenkuvaan kuului juhlapaikan pyöritys ja näin ollen myös ruuanlaiton sekä tarjoilijan roolin opettelu.
Sillä tiellä ollaan edelleen ja mitä bloggailuun tulee, niin...
Se jatkuu toivottavasti edelleen ja nyt täällä bloggerin puolella.
Ensimmäinen blogini löytyy osoitteesta www.rouva-v.vuodatus net, jossa kirjottelin ensmäset vajaa viis vuotta. Vuodatuksen pahojen ongelmien aiheuttaman mielipahan (lue: monta hävytöntä sanaa) seurauksena muutin kuitenkin toisten perässä tänne ja toivonkin nyt, että täällä kaikki pelaa !