lauantai 24. tammikuuta 2009

Opeitten kakku :)


Ensalkuun ja jo heti pyydän anteeks onnettomia kuvia...


Tein koulun vanhempainyhdistyksen puolesta opettajille kakun, kun koulussa oli tänään avoimien ovien päivä =)16 munan kakkupohja, jonka täytin ohuen ohuella vadelmahillokerroksella sekä diplomaattikreemillä :)Koristelun kans tuli suhteellisen kova hoppu... me asutaan tällasen kukkulan päällä ja ilmastosta johtuen tähän aikaan vuodesta liki kotia ei autolla pääse ;) Ja jalkapelillä taasen, ku mennään kohti autoa, ni yleensä osa matkasta taittuu perspelillä... elikkäs turvallisuuden nimissä koristelin kakun vast sitte koulussa =) Kermaa oli vähä naftisti mukana... joten ikävästi paistaa jotain tuolta... aiaiai ;)
Luonnollisesti tuli myös kiire, koska kahvinkeittimen kanssa tuli yllättäviä ongelmia ;(Kynät, kumi, viivain, nuotit, kukat,  lehdet sekä kakun pinta on kaulintamassaa ja liitutaulupintalevyn alla on voi-sokerikreemi =) Taulusieni, josta ei tullu lähikuvaa otettua on pala kakkupohjaa ja sihe tupsuttelin erisävysiä kimalletomuja :)Runonpätkän kirjotin valkosella tomuvärillä, joka jättää kuivana aikast aidon näkösen "liidun" jäljen (ei kyl vinkunu silleen selkärankaan) ;)


Yyy-Kaa-Koo on siis tän vanhempainyhdistyksen nimi, jollekka täst kakusta tullu tuotto meni lyhentämättömänä.
Kakun koristelussa on nähtävissä lähellä mun sydäntä olevia asioita... joidenka myötä ajauduin tähänkin johtokuntaan :)
Koulun musiikkikerho ja sen jatkuvuus sekä maksuttomus on ehkä tärkein asia mulle tällä hetkellä =) Piikkiön yhdistyminen Kaarinan kaupunkiin sekottaa omalta osaltaan asiaa, kuten myös musiikintuntien määrän jatkuva pienentyminen... tätä menoa musiikki tulee olemaan sukupuuttoon kuoleva taiteenlaji ja sille asiallehan pitää jotain tehdä, eiks jep ?
Rahaa tarvitaan ja paljon... ja muitaki pikkuongelmia on esiintyny, mut luotan, että niistä selvitään kyllä :)
Jos jollakulla on on jotain jännittävää ja varteenotettavaa ideaa mielessä, ni täällä oottelen korvat (silmät) tarkkana  =)))
Toinen juttu on noi kynät... En ollu laisinkaan tietonen, että tämän päivän peruskoulussa jaetaan ainoastaan 1 lyijykynä per lapsi syksyllä ja toinen sitte keväällä... Hiukka huvittavaa, mut taidampa ehdottaa "varainkeruutilaisuutta" tähänki asiaan...

Myös ruusuilla oli oma tarkotuksensa... eli Alinen opettaja täytti tänään ympäripyöreät 50 vuotta 8D Itse hän ei koulussa ollut...
mut ONNEA SIRPALLE kuitenkin (kakku oli kuulemma hyvää) =)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti