perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kopiokonekakku Väkälle !!!


Kopiokonekakku 50 vuotiaalle kopiokone-edustajalle =)Koko on näis mun muotokakuis ain vähä vaikia arvioida... mut sen verta suuria niist ain tulee, et tääki ny riitti aika tarkkaan armeijalle ;)10 munan pohjan mä tein ja ylimääräseks palaks jäi n. 1/10 osa munan palanen =)
Ihan tavis kakku täst piti tulla, MUTTA... joku oli käyttäny kaik mun vehnäjauhot kaapista, jotenka täst tuliki sit yllättäen gluteeniton versio :)
Toivottavasti maku ei sekottanu kenenkään tätä nauttineen päätä sen kummemmin ;)))Koneen tyypiks tuli Väkä 50... sarjanumerona on juhlakalun virallinen syntymäpäivä ja tossa "ruudulla" näkyy musteen tilanne... jonka seurauksena koneesta ulos tuleva printti on sitte hiukka huonoa laatua ;)Musteroiskeita siellä täällä ja sankarin jalatki vähä suttuset =)
Kre maalas tän kuvan suoraan Väkän paremman puoliskon 50-v kiitoskorttikuvasta =D


Konica Minolta on se merkki, mitä herra 50-v edustaa... tää ei ny iha nappiin menny... kos unohdin printatun kuvan logosta töihin ja tän tein sitte niin, et juoksin ain välillä kattoon logoa koneelta =/Pyörät on kuulemma olennainen osa kopiokonetta... jotenka sellaset sitte kans laiton =)Yks kulma jäi auttamattoman tylsän näköseks... jotenka sinne vaaleenpunanen ruusu,  jota sävytin vähän sinisellä tomuvärillä =DTäytteenä kakussa on Robertsin vadelman makusta hyydykettä sekä vadelmahilloa... tää maku tuskin tulee jäämään mun käyttämiin vaihtoehtoihin !!! Ei meinaan vallottanu ainakaan mun makunystyröitä millään lailla =( Maistus liikaa "leipomokakulta"
Kakkupahville ripottelin kookoshiutaleita (peittämään suttujälkiä) =D


Valtaisat onnittelut VÄKÄLLE !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti