maanantai 20. heinäkuuta 2009

Japani-kakku...


Sain sähköpostilla kuvan, minkälainen kakku halutaan ja tärkeintä oli tuo "teksti" tai muutama merkki lähinnä... ne tarkotti jotain, linkki löytyy täältä ;)Kakun koko muuttus matkan varrella vähän ja sen takia piti hiukka karsia koristusta... lähinnä tilan puutten vuoks =)Tää kakku nyt jokatapauksessa riitti sille 10 hengelle... sikälimikäli säilys hengissä perille !!!
Henkilö ketä tän kakun nouti, kysäs multa ihan tyynen rauhallisena, et kait tää säilyy ihan hyvänä neljään asti autossa... Lämpötila oli ulkona jottain 30 kieppeillä ja aikaa sihen kello neljään oli noin 6 tuntia !!!
Hänellä oli kyl kylmälaukku, mut sovittakaa nyt sit tän kokosta kerroskakkua tavis kylmäpoksiin ;) Mulla taas oli valtava kylmäkuljetuslaatikko, mut sovittakaapas sitä sit tavis henkilöautoon...
Varaston perältä löytys sit kuiteski sellanen vanhan mallinen styroks-loota ja sihen saatiin kakku kuiteski mahtumaan... viel en ol kuullu, kui sen sit loppujen lopuks kävi !Täytteenä kakussa mansikkamousse, pinta marsipaania ja koristeet marsipaanin ja sokerimassan sekotuksesta... pruuttaukset pikeeriä :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti