sunnuntai 16. elokuuta 2009

Suklaahääkakkusetti...


Aika kultaa muistot, niinhän se menee... Eli täs taas sitte suklaahääkakkuja oikeen urakalla =)


Tässä viis telineeseen tulevaa...Kolme vara/lisäkakkua ja se telineen alle tuleva unohtuski sit kuvata... mut ihan samis se oli näitte muitte kans ;)Ylintä, eli hääparin kakkua jouduin koristelemaan hiukka enämpi... reunoille tuli pahat jäljet, ku siirsin kakkua valutusritilältä alustalle... eli ei niin yksinkertanen :)Toisiks ylin, eli leikkauskakku onnistus ehkä kauneutensa puolesta parhaiten... ja tää oli olikeesti reunoja myöte näin tasanen (ikävä kyllä siittäkään ei ol todistusaineistoa ;)))
Muitte kakkujen reunat ei iha nii tasasia sit ollukkaa !!!Ruusuja tein kaikenkaikkiaan 70 kappaletta ja muutama jäi yli... lehtiä en laskemu, mut paljon niitäki oli :)


Ja sit "kulissien takana" kuvat...Täytteenä kakuissa oli vadelmamousse ja vadelmahillo-pakastevadelma sekotus :)Suklaakakkuja oli kaikenkaikkiaan 9 ja lisäks viel laktoositon-gluteeniton-suklaaton-pähkinätön ja manteliton,  vaahtispintanen 15 hengen kakku (nou kuvaa)... Kakkujen oli määrä riittää 150 henkilölle :)Täs on syy, miks mä en tykkää tehä suklaakakkuja... nii siisti ihminen ku oonki ;)))
Ja siks toiseks suklaan väärinkäyttöä on levitellä sitä pisin keittiötä 8O


Kaks suurinta kakkua oli pakko kuorruttaa nän, koska mun lastani ei olis säilyny särkymättä näitä nostellessa. Halkasija isoissa oli 35 ja 30... muut kakut kuorrutin "tee se itse valutustelineessä"... eli jääkaapin hylly toimis loistavasti siinä kohtaa (kuva vaan unohtus) =)


Kakuista telineessä olis ollu kiva saada tänne kans kuvaa... eli jos vaan sellasen saan, ni näytille tulee =D
Lämpimät onnittelut vastavihityille !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti