torstai 11. helmikuuta 2010

Käsveska...


Muistakaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ postauksessa (klik klik)...


Oltiin Alinen kans äskön laukkukutsuilla mun serkkulikan luona... ens luulin kyl, et siel myytiin vauvoja, kos niit oli siin tarjolla muutama kappale laukkuja enämpi ;) Sittereitä rivissä, muutama ruokinnassa, pari leikkimässä ja loput kasvo mahoissa ;)))


Jeps ja kakku vietiin tietty mennessämme =)Mä en ol itte laisinkas käsilaukku ihminen... reppu siis ain seläs =) Mut jos käsveskan kätteeni ottaisin, ni se olis väriltäs tuo ;)
Täytteenä laukussa on laktoositon mansikkamousse :)
Päätyrypyt tuotti melkosta päänvaivaa... nyt ku oon kovalla työllä oppinu kuorruttaan kakut rypyttömiks, ni rypyllisen kakun aikaansaaminen ei ollukkaa enää nii helppoo ;)


Laitan tähän perään viel muutaman vaihekuvan tähän kakkuun, ku kert sellasiaki muutama on...Ensteks pyöreä kakkupohja puoliks ja tolleen pystyyn... sit leikataan sopiva pala pinnasta pois... ja toinen pala... ja alaosan voi palotella vaiks tollee päi, ku vimpas kuvas :)
Elmukelmua pyöritin "laukun" ympärille ennen täyttöä... Kostutin hiukka kakkupohjaa ja raot täytin mansikkamoussella ! Sitte elmukelmu vaan piukkaan päälle ja kylmiöön hyytymään :)
Muutaman tunnin jälkeen kakku näytti tuolta, sihe päälle levitin kreemin (vaihekuvat loppus muute tähän)... Ja sen päälle sitte tuo marsipaani :)

Aina mä päätän, et nyt otan kuvia alusta loppuun asti ja koko ajan... mut ain jossain luovas vaihees se kamera kuiteski unohtuu :(
 


Kiitos Sarille kutsuista !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti