torstai 29. heinäkuuta 2010

Suklaasiirtokuvien vääntö omista kuvista! by Rouva E


Noniin tätä on nyt odotettu että koska päästään testaamaan. Onnistui helpommin ja näppärämmin kuin olisin voinut kuvitella!! Voin siis suositella...


Suklaasiirtokuvafilmejä saa ostettua eri verkkokaupoista, mutta näitä voi myös saada omista kuvistaan tehtynä. Silloin arkin koko on A4 ja mitään kultaa tai muuta hömppää siihen ei saa tietenkään tulostutettua. Kuvat toimivat valkosuklaan kanssa parhaiten. Tummassa suklaassa ei juuri mitään sävyjä näe. Filmi tekee suklaan pintaan erittäin vahvakiiltoisen pinnan.

Homma toimii siis näin... Tilaa haluamasi kuva ja mieti etukäteen miten sen aiot käyttää. Minulla oli nyt käytössäni tällainen reikämatto jonka hinta pyörinee siinä reilussa 10e hinnoissa jos sen esim meidän kautta hommaa. Asemoin kuvat paperille reikämaton mukaan ja sitten valuhommiin. Alle laitoin silikonialustan ja sen päälle kuvan. Kuvan päälle silikonimatto ja sen jälkeen suklaa lörötetään lämpöisenä päälle. Liian kylmänä kun laittoi niin tuli sellaista outoa suhmuraa filmin alle... mutta ei missään nimessä kuumana kannata laittaa sitä suklaata vaan sellanen kädenlämpöinen toimi ainakin minulla. Lastalla leviäksi ja ylijäämät tietty talteen. Tämän jälkeen koko komeus jääkaappiin vaikka tunniksi, jotta varmasti ehtii jäähtyä kunnolla. Palat lähtivät matosta siististi ja filmi irtosi kalvosta täydellisesti eikä yhteenkään kuvaan tullut ainuttakaan säröä!! 


       


       


Kyseiset napit on ilmeisimmin tarkoitettu suklaakonvehtien pintalevyiksi, mutta keksin kyllä itse noille todella paljon muutakin käyttöä. Seuraavaksi kokeillaan varmaan kakun reunojen suklaapruuttausten kuviointia tai jotain muuta vänkää... Saa ehdotella niin katsotaan mitä saadaan aikaan.


Kuvia saa siis tilata Cakefixilta ja mattoja kans...  (mutta niiden mattojen saaminen kestää vielä hetken)


Wink wink... Nyt sitä kaulintamassaa ja ticcinoa saa sitten kans kysellä niin laitetaan postiin tulemaan. Cakefixin kautta 2,5kg mötiköitä, joita voi sitten jakaa kavereiden kanssa jos ei omaan käyttöön sellainen määrä kulu.

Kesäisin terveisin Rouva E


 


Ai niin!! Hyvää ja lämmintä kesänjatkoa pitää toivottaa kakun muodossa! Ampparin piston sain käteeni ja tässä kiitos naapurinfrouvalle, joka yöllä urhoollisesti pelasti minut kyypakkauksella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti