tiistai 23. marraskuuta 2010

Lumihiutalekakku...


Viime viikosta selvisin taas hengissä, vaiks sunnuntaina olo oli kaikkee muuta kun reipas !!! Alkoholilla ei ol tullu paljoo täs pläträttyä ja sen todisti joulujuhlien jälkeinen olotila ;/ Hauskaa kuiteski vissiin oli ja se on pääasia !


Montaa kaakkua ei viime viikolla menny, mut hiukka kuiteski...

Torstaina maataloustuottajilla oli Wanhassa Tallissa syyskokous ja sinne tein hiukka tarjoiluja... suolaset unohdin kuvata, mut tässä kaakku:
Pelkkiä miehiä kun oli pelipaikalla, ni tein tällasen tsimppelin maidottoman kakun !

Täytteenä puolukkamousse... Gogreenin kermankorviketta, jogurtin kaltaista maustamatonta ÖÖÖ jotain, lusikoitavaa kamaa, puolukoita ja sit tietty liivatetta :) Kreeminä sininen keiju+tomppa ja pinta sitte marsia =)


 


Laitan tänne heti perään kuvan joulupöydästä...
Siittä löytyy kaik mulle olennaiset joulupöperöt (no ilman tota ekaa pärjäisin kyllä;)... Vihree salaatti, rosolli+soosi, kotijuusto, savukala, graavilohirullat, sinappisilli, keitetty peruna, lihapullat, perunaloota, lanttuloota, porkkanaloota ja tietty kinkku wanhan Tallin aurasinapilla ja säilyketölkkiherneillä =D Nam pläiskis...

Ja mä kun vetelen näit joka viikonloppu, tästä aattoon asti... ni saattaapi olla, et toi toinen blogi on ahkerammin päivitettynä ens vuodesta alkaen ;)


Nää kinkerit oli muuten meijän Hepojoki-seuran aikusten joulujuhlat... tarjolla oli myös makiaa, mut mä en ollu siin kohtaa enää kuvausvalmiudessa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti