perjantai 29. huhtikuuta 2011

Hiukan omia juttuja...


Meillä noi kaks vanhinta perillistä on syntyny päivämääriltään niin liki toinen toistaan, et kaffettelu hoituu ain yhellä iskulla !

Tänä vuonna neiti täytti sen täyskympin ja velipoika sitte kolme vuotta enämpi :)

Sen suurempia kakkutoiveita ei muksuilla ollu... pikemminki kysyttiin vaihtoehtoja kakuille... jostain syystä ;)

Aline kyl toivos jäätelökakkua, mut suuren suvun koko päivän kestävä kattaus ois sulattanu sen tortun melko ikävän näköseks ;)...
Äitin täyskymppi sai pohdinnan jälkeen... megasuperhybersuklaapohjaisen, passion-liemellä kostutetun, suklaamoussella täytetyn ja suklaakuorrutteella pinnotetun melko suklaisen kakun... johonka tytär itte teki ja asetteli muutamia koristeita :)... Loistava makuyhdistelmä ja suklaata riittävästi, jopa mulle.. vaikkei siniseltä maistunukkaan ;)
Anttonilta ei myöskään herunu minkään sortin toiveita kakun suhteen :(

Mansikkamoussella täytetty peruskakku ja pinnaks laiton pitkästä aikaa tota valkosuklaakreemiä... jottei kakku ny liian kevyt olis ollu siskonsa kakkuun verrattuna ;)... Ihan megahyvän makusta toi tavara, suosittelen lämpimästi koklaamaan, jos on vaje viel sen suhteen :) Osan kreemistä säväytin mustaks ja valko-musta yhdistelmä muokkautus sit luonnollisesti jalkapallokuvioks ;)... Antton lähteeki tänään lontoomaahan kattomaan futismatsia, tai se pelataan huomenna ja tänään hän vilkuttelee vissiin kuninkaallisille !
Munkkeja paisteltiin porukalla Maritan kanssa... tapana kun on ollu hoitaa tarjoilut ain vappu teemalla, Aaken kinkerithän menee sit syksyllä Halloweenbileitten merkeissä =) Simaaki oli, tai on vissiin vieläki tuol jääkaapissa ;)

Vaput noin niinku ruokailujen osalta hoidettiin sitte pois alta kuleksimasta männaviikolla ja ny voi sit keskittyä työn tekemiseen... eiks se vähän sellanen juhla olkki ;)
Suolaseks pöydälle nakattiin nää voikkarit... eli lihakakku ja ny mun äiti saa slaakin, ku kerron, että... toi ruskee rouhe tossa pinnalla on friteerattua sipulia :)... Mummu söi meinaan ihan hyvällä mielellä, eikä kakonu ollenkaan ;)))
Kalavoikkari... joka häviää meijän pöydiltä ain ekana =)
Ja viel Kanavoikkari... Hivenen texmex-meininkiin vivahtava, mut lähinnä vaan ulkonäöllisesti !
Ennen juhlintaa Aline hois kaverinsa ja Aaken kans perinteisen virvonvarvon kierroksen =)

Ja kuvassa näkyy myös Neidin uutuuttaan loistava ihan oikia Jopo 8)
Kouluun Aline vei sillon perjantaina (15.4) nää piparit... täs tavikset...

Ja täs maidoton-munaton versiot :)... Maistus muuten nää piparit ihan digestivelle !
Seuraavana maanantaina oli sitte Alinen kaverisynttärit, joita vietettiin kaupunkisota-Megazonen tiloissa... 17 muksua + minä sodittiin ittemme ihan uuvuksiin laser-pyssyillä pimeessä sokkelossa... ja kaikilla oli ihan megakivaa 8D

Yks Alinen kavereista oli vaan ikävästi murtanu jalkansa muutamaa päivää aikasemmin ja sen takia mä sinne sotatantereelle joutusinki... hoidin kuiteski kunniakkaasti luottamustehtävän ja voitin kisan ;)

Sairastuvalla ollut laitto sit mun puolesta tarjoilut esille... kiitos siis Tiialle avusta :)
Karamellien ja shipsien kera tarjolla oli näitä pienen pieniä, eli jäätävän valtavia suklaamuffisseja... jotka kuorrutin vihreeks värjätyllä kuumamarengilla =) Ihan jokanen ei saanu kokonaan syötyä ;)

Merkillisiä nää nykyajan lapset ;D


Antton saa vedä synttäripiparinsa sitte virallisena päivänä ens viikolla kouluun... kuvia niistä siis sitte joskus =)


Onnea Äitin Mussukoille !!!


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti