maanantai 23. toukokuuta 2011

Idan 18-v kakku...


Aikuisuuden saavuttaneelle Idalle toivottiin hempeetä, hauskaa kakkua... Ida tykkää kissoista ja tietokone kuuluu päivittäisiin harrastuksiin...
Vaaleenpunasen marsin alta löytyy suklainen pohja, joka on täytetty valkosuklaamoussella :)
En tiedä mahtaaks toi WT olla vino vai mä vinoon kasvanu, mut tätänykyä kaik mun kuvat tuntuu olven johonki suuntaan kallellas 8O

Pruuttaukset reunassa ny kuiteski pikeeristä...

Tein kissan muutamaa päivää etukäteen ja jostain hassusta syystä mulla oli joutoaikaa sitte kakun noutopäivänä, ni innostuin laittamaan katille viel karvat päälle... no joutoaikaa ei sit enää kauaa ollu ja kissastaki tuli enämpiki gorillanpenikan näkönen ;)
Kissa availee täs Idan onnittelu kansiota !


ONNEA IDA 18-V !!!


Loppuun viel pakko laittaa kissoihin liittyvää diipadaipaa...

On meinaan vierähtäny tovi jos toinenkin siitä kun oon raportoinu omista kateista ja ihan senki takia, et sillon viimeks Mirjamin kahdeksannen pentueen kohdalla joku mainitti mun olevan jollain lailla edesvastuuton äiti kissoille !

Nyt ois kuiteski taas pentue ja tämä setti on sitte järjestysnumerolla 12...Nää veijarit synty 3.5... puna-valkonen on pitkähäntäne ja tol toisel on sellane tynkä, jonka latva on sit ysikympin mutkal :)

Jos siis joku on kisuvaavia vailla, tavista tai pallohäntää... ni teretulemas muutaman viikon pääst hakemaan !

Se piti viel loppuun mainita, et Mirjami koitettiin sterilisoidakki tos matkan varrel, mut alko tyttö kramppaamaan kesken operaation ja leikkaus jouduttiin keskeyttämään... tuloksena hemmetinmoinen krapula ja vatta vailla karvoja... ja ny siis pentuja... toiset ne on vaan luotu äidiks 8)

Pentuja syntyy ain 1-4 hännättömiä sekä hännällisiä... kaikki penikat saaneet järjestäin loistavan, rakastavan kodin.... pennut, niinku äitiki on olleet ain hyyber-mega-kilttejä ja euroopan parhaita hiirikissoja. Eikä ol ainakaan kukaan myöntäny, että mitään vikoja/sairauksia ois jälkeläisillä ollu =)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti