keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pieni hääkakku...


Pienissä häissä... (jonka biisin tahdissa oon muuten ihan vaan muutaman iltapalan tuo tallissa pyöräyttäny)...

oli tarjolla muutama viikko sitten tämä kiljuvan punanen kerroskakku =)
30 henkilön kakku ja täytteenä caipirinhamousse sekä toisessa välissä diplomaattikreemi...
Yksinkertanen kakku ja ylhäällä tämä tsimppeli koriste, joka ei meinannu kuivua sitte millään asentoonsa :(
Mulla oli kakusta ihan selkeä visio päässäni ihan ensi keskustelusta alkaen asiakkaan kanssa... eli sen suurempia suunnitelmia en sitte lähteny tekemään !

Kyseisenä lauantaina, kun kakun kuorrutuksen aika oli, kaivoin esille viel sähköpostit ja kuvat, mitä asiakas oli lähettänyt... hetken niitä tavasin ja sitte mulla muljahtikin silmät ympäri ja iski siin sitte pien paniikin poikanen 8O

Viimeisessä viestissä luki, että kakun pohjaväri siis punainen ja nuo aaltomaiset koukerot valkoisella ! Aaltomaisten koukeroiden lisäksihän asiakkaalla ei ollut muuta toivetta, paitti tuo nimikirjaimilla varusteltu laatta kakkujen päällä.

Helppoo kun heinän teko, jos kyseessä ois ollu marsipaanipintanen kakku... mut nyt oliki tietty sovittu ticcinokuorrutuksesta... ja jokanen meikäläinenhän tietää, et kiljuvan punanen massa imee yleensä kaik omat ja varastetutki pastavärit, mitä kaapista löytyy ;((( (Ticcinoahan ei ole kuin valkosta olemassa)

Mitä sitä siin sit parkumaan sen enämpiä... värjäsin ticcinoklimppiä niin paljon kun väriä lootasta löyty ja seurauksena oli marjapuuron värinen löysähkö ticcinoknööli !... tomppaa sekaan ja sillä sitte kuorrutin kakut =/ Kamalahan se oli, eikä muuten tullu sit mieleenkään kuvata välillä, hyvä etten heittäny kakkuja ympärs kyökin seiniä !

Hetken annon kakkujen seistä kylmiössä, sitte kokosin tornin ja kaivoin kynäruiskun sekä punasen ruiskumaalin esiin... siin sit sumuttelin ja toivoin ettei ilma lämpene tuumaakaan, kos jos kokonaan ruiskulla maalattu pinta alkaa hikoilla, ni se on sitte morjens ja lopun voitte vaan arvata :///

Kakku taas välillä kylmiöön ja sitte se haasteellisin kohta... eli asiakashan halus nuo aaltomaiset koukerot valkosella !!!

Enttententten laskuopilla etenin ja pruuttaus vastaan pyöritelty pötkylö-kisan voitti tuo jälkimmäinen !

Maalatussa pinnassa on vaan yks ongelma näin kesäaikaan... eli pelivaraa ei ol, eikä tul, jos pintaan koskee... koukerot oli siis mentävä ekalla kerralla just eikä melkeen oikeelle paikalle !

Noh... tuollanen siittä sitte tuli ja parempaan en pystyny, kos morsiantakaan en halunnu moisilla pikkusjutuilla hääpäivänä häiritä ! Kuljetuksen kakku kesti loistavasti ja koriste kuivus just sopivasti lisää ilmastoihussa autossa...
Eli näin tällä kertaa... kakku oli ollut ihan hyvää ja sen puoleen tuli kiitoksia jälkikäteen... joskin sen verta tuli noottiaki, että kakun piti olla kuulemma kaks kerroksinen 8/... Mä kun olin alkujaan suunnitellu tekeväni 4 kerroksisen, kerrosmääristä ei siis ollu mulla mitään merkintää =)

Täytyyki tehä nyt sellanen lippulappu, jossa kirjaan kaikki tiedot ylös rasti ruutuun meiningillä... sen asiakas saa sitte tarkastaa ja allekirjottaa !... mun psyyke ei meinaan paljoa enempää kestä tällasia typeriä erheitä !


LÄMPIMÄT ONNITTELUT HÄÄPARILLE !!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti