tiistai 18. lokakuuta 2011

Golfkakku...


Teemaksi hääkakkuun toivottiin jotain golffiin liittyvää ja sen puitteissa syntyi sitten tämä...

Rouva E tuli tänä kyseisenä viikonloppuna hiukan jeesaamaan pahimpaan kiireeseen ja tässä vierailevan tähden taidonnäytteitä :)
Kakuissa on supersuklainen pohja ja täytteenä puolukkamousse... joka on muuten ihan järjettömän hyvä yhdistelmä (ainaski mun mielest;)
Hääparin kakun pinnalle oli alunperin tarkotus laittaa enemmän hääparia muistuttava hääpari, mut se jäi sitten, kun Rouva Een käsistä irtos nää pallot 8)
Seuraavalle kakulle tuli bagit...
Sitte tuo reikä... jolla on tietty joku hieno oma nimi, joka nyt vaan ei tul mun mieleen, mut reikäähän tuo nyt kuiteski esittää ;)
Hiekkaeste... ja mitä, myyrä :)
Alimpana sitte vesiestekakku, ankalla =) Näitä oli kaksin kappalein, toinen siis extra varakakkuna !
Mukaan matkaan... ei vaan jälkitoimituksena, kun sattumien loppusummana tämä maidoton kakku jäi loppuviimein kylmiöön odottamaan iltaa !!! Onneks pitopalvelu näissä juhlissa oli tarkkana ja huomasivat uupuvan kakun ajoissa ja näin ehdittiin toimittamaan tämäki ajoissa perille :)

Tää lauantai oli erikoinen siitä, että meiltä lähti kolmeen eri suuntaan maidoton kakku ja se sai kyllä meikärouvan pään sekotettua 8O Pienestä on siis munki päivärytmi solmussa ;)LÄMPIMÄT ONNENTOIVOTUKSET HÄÄPARILLE !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti