lauantai 31. joulukuuta 2011

Onnellisen Uuden Vuoden Toivotus...


Aika kiittää niin kaikkia täällä piipahtaneita, asiakkaita, ystäviä, sukulaisia sekä tuttavia ihanasta, kuluvasta ja kohta lopun saaneesta vuodesta 2011 !!!


Vuoteen on sisältynyt niin loistavia, ihania ja onnistuneita tilanteita, kuin sitte vastakohtana hiukka vähemmän kauniita pakkopulla hetkiä... Kantapään kolhut on kuiteski kaikki jo hyvin arpeutuneet ja hyvällä omalla tunnolla siirrytäänki sitte uuteen vuoteen =)


Anteeksi kuiteski pyydän nöyrimmästi sähköpostien osalta, jotka ikävä kyllä on ollut vuoden pahin kompastuskivi. Vastausviiveitä asiakkaille on tullut luvattoman paljon ja osaan on varmasti jäänyt vastaamatta ihan kokonaankin... Kysynnän ja tarjonnan laki ei ainakaan täällä Turun ympäristössä kohtaa millään lailla ja likimainkaan kaikkia pyyntöjä/tarjouksia en ole pystynyt täten toteuttamaan vrk tuntien loppuessa yksinkertaisesti !

Kiitos kaunis kuitenkin jokaiselle, joka on kiinnostustaan osoittanut tälle taiteenlajille.


Tulevaisuutta ajatellen muistutankin tässä kohtaa, että mahdollinen tilaus kannattaa tehdä heti, kun aavistaakin kakuntarpeen päivämäärän... peruuttaa voi aina tai koitetaan sitte sitä siirtää päivämäärän lähestyessä :)

Ja sähköpostikyselyihin jollen heti miten parin päivän sisällä vastaa, niin kannattaa ottaa se luuri kauniiseen käteen ja pirauttaa... ja nimen omaan pirauttaa, ei mielellään tekstiviestejä, koska niit vast onki kasaantunu tonne luurin pohjalle yks jos toinenki :(((


Suuremmitta puheitta Hyvää Uutta Vuotta 2012... me lähretään ny naapuriin syämä itte ruutatui nakei ja täst sessiost sit kuvasarja, heti ku kameraa taas tyhjentelen.... hiukka jäi viel kuluvan vuoden kakui arkistoon päivitystä oottamaan... mut määhän oonki ny lomal ja sillo ei parane töit liikka tehrä 8)

Se o Kiitos ja Moro !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti