keskiviikko 15. helmikuuta 2012

No niin ja peli seis...Uusintapäivitys tähän eiliseen postaukseen nyt vuorokautta myöhemmin punasella 8)

Nyt olen siis laskenu noille allaoleville voittajille henkilöt kommenttien joukosta ja he ovat...1. Ninna, kommentillaan:

Kesällä tulee 10v. täyteen. Kinuski/kermakakkuja Naantalin kylpylän leipomosta (koska juhlittiin siellä) ja ylimmässä Mikki & Minni koriste. Silloin olin siihen tyytyväinen, mutta tänäpäivänä vaatimustaso olis jo huomattavasti vaateliaampi. Osittain kiitos siitä kuuluu tällekin blogille.2. Satu, kommentillaan:

Ei olla naimisiin menty, vaikka 18 vuotta ollaan yhdessä oltu. Mutta kai sitä joskus.. sitten tulee talvihäät ja kakku on varmaan joko valkoinen helmiäishohtoinen tai vaihtoehtoisesti kolmen kakun telineessa kolme erilaista kakkua joita kuitenkin yhdistää joku asia.
Ja laitan tosiaan molemmille sähköpostia menemään, jotta saan osoitetiedot ja voin sitten postittaa paketit :)

Ninnalle pakkaan jotain leivontaan liittyvää... ja melkeempä tiedänki jo mitä, kun kävin äskön hänen blogissaan pikavisiitillä ;)

Satulle pakkaan sitte
Hurvelin sponssaaman aikuisten paketin... tiedä vaikka sen myötä tulis tarvetta sit hääkakulle ;)Huomisesta etiäppäin koitan taas saada päivitystahdin ajantasalle, eli postaus per päivä !

Oon vedelly alkuvuoden aika rauhalliseen tahtiin, lataillu siis akkuja ja parannellu raajoja... nyt kuiteski pitää alkaa valmistautua kesän armottomaan arkeen, jota oikeesti varron jo täytellä sydämellä !!!

6.3 meillä on taas kakunmaistatustilaisuus Tallilla ja siittähän se sitte taas lähtee...
******************

... hiukka meni yli ton luvatun kahdeksan, kos en päässy tänne vuodatuksen järjestelmään sisälle sillai säädyllises ajas =/Kiitos kaunis kaikista kommenteista ja tarinoista kakuista, jokka oikeesti lämmitti mun mieltä !

Toisin sanoen oli valtavan kiva kuulla, ettei kaikilla muillakaan ol oma hääkakku aikoinaan ollu ihan sitä mitä haaveissa ehkä oli... toistaalta kiva oli myös kuulla se, että osa on saanut juur sen toivotun mansikkakermaunelman ja valtaosassahan oli maku jokatapauksessa ollu kohillaan, eli loppuviimein kakku ku kakku on hoitanu virkansa kohtalaisen kunnialla :)Eli homma pihvi ja nyt käynnistän arpakoneen... 1-1141. voitto osuu numerolle 77

ja toinen...

2. voitto menee numerolle 104
Tässä kohtaa sanon vaan, että Onneks Olkoon kumpaisellekki... lasken huomenna tuolt kommenteista oikeat henkilöt ja lähetän sp:a, notta saan postitusosoitteet :)

(nyt on silmät niin solmussa etten kykene)Ja ykkösellehän lähtee leivontaan liittyvä paketti ja kakkoselle sitte Hurvelin sponssaama tuotepaketti, kunhan jälkimmäinen vaan on aikuisiän saavuttanu ihminen !Nyt  HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE...

huomiseen 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti