perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hääkakku...Pienen tauon jlkeen pääsin taas hääkakun kimppuun =)

Kerroskakku oli toiveissa, värimaailma vakoinen sekä hopea ja kukiksi sitte oli määrä laittaa valkosia tulppaaneja !

Marsipaanipinnan alta löytyy vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä mansikkamousse =)

Ylimmän kakun päälle tuli pelkkiä kukkia...

Tulppaaneja koitin tehdä pitkällä pinnalla, hyvällä mielikuvituksella ja useemmallaki eri tekniikalla... mut voin paljastaa, että melko monta tulppaania lens kohtalaisen kovassa kaaressa WT:n kyökin takaseinään ja parku meinas tulla !!!

Onneks sain morsiammelta luvan turvautua lehtiin tarvittaessa, eli noilla vihreillä liuskoilla sain tulppaanit näyttämään, ees hiukan rotunsa edustajilta... miten voikaan olla niin hankala horsma ?

Kuljetuspuolesta sen verta, et en muista koska viimeks ois kakun toimittaminen juhlapaikalle aiheuttanu niin paljoa sydämentykytyksiä, kun tämä tällä kertaa !!!

Kokoan kakun siis aina tallilla ja vien sen tällälailla tornin muodossa pelipaikalle ja jos kakku kestää luonnikkaasti kuljetuksen, ni sitte sen voi hyvillä mielin jättää ihmisten silmien eteen... eli pysyy varmasti pystyssä ;)

Tallilta asfalttitielle on matkaa kutakuinki 500m ja se kun on tähän aikaan vuodesta sellasessa rallikunnossa, ni tasan 6 minuuttia meni sen pätkän ajamiseen ;/

Ns. tasasta tietä, asfalttia siis oli loppumatka n. 20 kilsaa ja kolmeen kertaan heitin hätävilkut päälle ja hyppäsin takahotlariin... koska olin aivan varma, että kakku liikkui ehkä ja ainaki ihanihan vähän 8O... Pitääki muuten varmaan hommatta sellaset vilkkuvalot auton katolle ja iso kyltti, et "juntti kuljettamassa kakkua" ;)

Hengissä selvittiin kuiteski kumpainenki (siis minä ja kakku) perille asti ja halleluja-huutojen jälkeen huokasin helpotuksesta =)

Saattaa olla, et aika kultaa muistot, eli edellinen kerroskakku ja kuljetus nimenomaan oli viime vuoden puolella ja sisko tossa muistuttiki, et enhän mää niin useesti kakkua ol toimittanu, vaan näppärästi delegoinu sen homman toisille ;)))

Mukaan matkaan meni viel tämä pikkanen liivatteeton kakku parille hengelle =)Lämpimät Onnittelut Avioparille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti