perjantai 8. helmikuuta 2013

Hääkakku...

No ompas ny hankalaa 8(... Tästäki kakusta tiedot kadoksissa !
Ettei vaan olis ollu meillä Tallilla Tarjolla ? Ei muista ei :/

Muistan kyllä, kun kakkua tein ja kovasti lopputulokseen tykästyin ;)

11 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis kakku! Ihan huikea!

  VastaaPoista
 2. Upea!!! Miten käsi voi saada noin tassaista jälkeä?? Mitä noi nauhat reunassa on? (massaa vai pursotusta) Ja miten aikasin olet päivittämässä. :O

  VastaaPoista
 3. Kauniin väriset ruusut, oikein syvänpunaiset :)

  VastaaPoista
 4. Samaa ihmettelen minäkin, että todellako sokerikuorrutteella olet pursotellut. On totisesti tasaista, upeaa jälkeä. Upea kakku!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista =)
  Kait se treenaaminen tuo tota varmuutta pursottamiseen... ja pikeerillä ain pääasiassa pruuttailen, niinku ny tässäki :) Oikea, riittävän piukka ja samalla löysä koostumus mahdollistaa pikeerin sopivan "valumisvauhdin" ulos pruuttapussista ja ilman metallityllaa mä en lähe leikkimään mitään koukeroita ;) Nuppineula on kans tärkee työväline, sillä saa tyllan reijän ain välillä putsattua kunnolla niin, että jälki on tasasta ja pyörivä alusta tietysti pakollinen, niinku ny melkeen kaikissa kakkuhommissa :)
  Youtubesta löytyy hyviä pruuttaohjeita, sieltä oon kaik oppini imuttanu ;)

  VastaaPoista
 6. Ja nyt sitte Rouva on hyvä ja laittaa heti ohjeen nuitten ihanien ruusujen valamistukseen! Ne on kertakaikkiaan niin kauniita! Vaihekuvien kans ja niin selekeillä ohojeilla, että onnistuu multaki ;) KIIIIITOOOOOOS :D
  Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8) Minäpä koitan tehä jonkun pätkän, mun tavasta vääntää ruusu malliinsa :) Fantasiinan Jonnalta oon taannoin ohjeen kattonu ja hiukan sitä ohjetta muokaten syntyy tätänykyä mun ruusuni !

   Poista
 7. Ei ihme, että itsekkin tykästyit, onhan tää niin hieno!

  VastaaPoista
 8. Upee ruusuputous kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava kakku upeine koristeineen! Sellasta mietin, jotta oletko tukenut kerroksia jollain tukirakenteella sisältä? Vai ihan vaan kasannut kerrokset päällekkäin? Ja kuinka kakku pysyi kasassa leikattaessa? kyselee epätietoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikista kommenteista 8)
   Kakkujen välissä on välilevyt (ikean muovisista pöytätableteista sopivan kokosiks leikelty) ja alla olevassa kakussa on muutamia juomapillejä varmistamassa, ettei ylempi kakku sukella alemman sisään :)
   Hyvin on kakut ain kasassa pysyny, kun täytteissä käytän ain liivatetta !

   Poista