keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Helinäkeiju kakkuja sekä pipareita...

3 vuotta täyttävälle Peppi tytölle meni viime syksynä nämä kaks erilaista Helinäkeijukakkua sekä nippu teemaan sopivia pipareita =)

Molemmissa kakuissa oli tavis pohja sekä täytteenä mansikkamousse :)Kakun pinnalle tälläsin valmiin kakkukuvan ja sen ympärille sitte hiukan kukkia ja muuta hömppää :)

Toiseks kakus tein tämän, varsin  tsimppelin yksilön... joka muuten kuuluuki taas sarjaan, että melkeen kaikki muut on vastaavan tehny, mut mää vast nyt ;)
Eli loistava idea ja kiitos hälle, ketä ensimmäisenä tuon "littanan, muotoon leikatun Helinän kukan päällä istumassa" koristeen on joskus maailmassa ideoinu 8)Mukaan matkaan pakkasin viel nipun Helinäkeijupipareita :)

Sit ihan asian melkeen vierestä... mulla taas niin kilahtaa kiinni tän tietotekniikan kans !!!
Miks, miks oikeesti noi rivinvälit ei men niinku mä haluan ???
Tänki postauksen raapustaminen on nyt kestäny kevyet 1,5 tuntii, ton yhen helskutin enterin painamisen takia 8( 
Luaja, et ihminen voiki olla näin pitkäpinnanen =<
5 kommenttia:

 1. Ompas jotenkin kivan pirtsakka Helinä-keiju kakku toi eka! Tokassakaan ei mitään vikaa ole ;) Itekin olen tehnyt pari kertaa tuollaisen littanan koristeen :)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä aika maestro noitten marmorointien (kai ne sitä on??) kanssa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos Kakkukangas ja Pilvi :)
  Mulla toi marmorointi taitaa olla tätänykyä enäpiki sääntö ku poikkeus näis kakuissa... Jääny vissiin koukkuun sihen hommaan ;)

  VastaaPoista
 4. Mikäköhän siinä rivivälihommassa on ongelmana?? Onko hukassa kenties sift pohjassa painettu entteri eli se joka vain vaihtaa riviä tekemättä tyhjää väliä ns. kappaleväliä vai mikä riivaa??

  Siskos karanialta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks sullakaa parempaa tekemist ol lomareissul, ku kattella kakkuja ;)
   Kuvan jälkeen rivivälit ei vaan toisinaan luonnistu. .. eikä auta siftit, koittanu olen 8( Joko välejä tulee liikaa, tai sit teksti alkaa heti kuvan jälkeen... ja vaiks kirjotuseditorissa näyttää viel hyvälle, ni täs näkymäs kaik onki sit ihan päin hanuriosastoa 8(

   Poista