perjantai 30. elokuuta 2013

Heippatirallaa =)

Ihan tuo "äitienpäivälounasilmotus" ei ol enään ajankohtanen, joten kait sitä on tänki eukon herättävä siihen todellisuuteen, että koko kesän kestänyt kakkupaussi on nyt aikatarkkaan loppuun kulutettu ja sunnuntaina ois tarkotus alottaa tykitys tuol Tallilla sit ihan koko kesän täyteen ladattujen akkujen voimin :)

Kesä mennä möllötti enemmänvähemmän suunnitellusti... Kakkuja en tehnyt, Wanhan Tallin juhliin tulevien lisäks yhtään ja siittä ja sen lupauksen pitämisestä nostan kyllä ittelleni hattua ! 
Vanhin poika pääsi elokuussa ripiltä ja sitä edeltänyt pieni pintaremontti ryöstäytys ohuesti käsistä, mut nyt on ihan semikiva huusholli, jossa käyn tätänykyä visiitillä ehkä hiukan useamminkin ja muutakin tekemässä, kun nukkumassa ;)
Pihahommissa vierähti kans ihan kivasti tos kesällä aikaa, kun neljä vuotta seisseen pihan koskemattomuuteen koitti saada jotain tolkkua... Viidakko sai kuiteski uuden ilmeen ja ihan semityytyväinen olen senki suhteen :)

Muutama juttu jäi toteuttamatta "loman" aikana... Tää blogi oli määrä laittaa kuntoon ja päivitykset ajantasalle. Sen lisäks ajatuksissa oli tehdä toimintasuunnitelma, niin oman elämän, kun sitte ton firmanki suhteen. Nuo kuiteski jäi taka-alalle, heti kesän alussa yhdelle lapselle ilmenneen autoimmuunitaudin puhkeamisen vuoksi. Kaikki remontilta jääneen ylijäämäajan olin siis nenä kiinni tietokoneen näytöllä ja selvittelin vaihtoehtoja ihmeparantumiseen.
Se homma jatkuu vielä ja sairauden kanssa, joka ei kyllä hengenvaarallinen ole, harjoitellaan elämään.

Perussettiä siis... 

Sunnuntaina on siis edessä eka kakkuilupäivä :) Ennen sitä en varmastikkaan jouda kaikkia kevään kakkuja tänne plätkäsemään, mut koitan tehdä sen mahdollisimman nopeasti !
Samalla siinä koitan vastata sitten kaikkiin kommenteihin ja kysymyksiin, mitä tänne blogin puolelle on tullut... ja sitte on viel edessä se suurin työ, eli tulla vaklauskierrokselle ;) En ol siis kesän aikan käyny yhessäkään blogissa ihastelemassa muitten aikaansaannoksia... joten siinä urakkaa sit kerrakseen !!!

Tästä tää lähtee... aurinkoisin alkusyksynterkuin 

ROUVA V

4 kommenttia:

 1. Kakkupäivityksiä odotellessa :) Onhan sulla ollut yhtä sun toista puuhaa pitkin kesää. Ja joskus kakuista on hyvä pitää taukoa ettei ala tympäseen - ainakin kun tekee noinkin paljon kakkuja kuin sinä. Toista se on meikäläisellä, kakku silloin ja toinen tällöin - joskus jotain muuta leipomusta väliin. Ei ehdi tulemaan liiaks rutiiniks se puuha. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa linjoille takas... onhan sinulla ollut hommeleita kerrakseen yhden kesän ajaksi ilman noita kakkuilujakin.

  VastaaPoista
 3. Hyvää syksyä Rouva V:lle, sekä lämmin halaus! Olet ollut monesti ajatuksissa, kakutkin on tullut vilkaistua mutta ei ole tullut kommentoitua.
  Voimia sinulle, ja perheellesi.

  VastaaPoista
 4. Hyvää syksyä myös sulle =)
  Mulla kans on ajatuksissa ja jääny sit melkeempä kokonaan sille ajatusasteelle kaik ihanat ihmiset tääl maailmassa ! Jotenki takki ollu vähän tyhjä piukan elämäntahdin takia. Työelämän kun oon pikkuhiljaa alkanu saada johonki rytmiin, ni kummasti sitä alkaa muut asiat elämässä järjestään niinku ihan ittellään tota ohjelmaa, niin ettei tosiaanka tartte persiillään istua ;)
  Jouluhommeleita tarttis jo alkaa pikkuhiljaa touhuta... joten niskasta kiinni ja talla pohjaan ;)
  Jaksamisia myös sulle, niinku kaikille muillekki bloggaajille !

  VastaaPoista