keskiviikko 6. elokuuta 2008

Veljen pojalle seiska kakut =)KRE:n oli määrä tehä Nikille kilpikonnakakku ja mun sihe päälle sitte varakakku, jotta kaik saava suunsa makiaks :)
Suunnitelma muuttus sen verta, ku toi KRE putos sen kaakin selästä ja mursi kylkiluunsa... että kakkuprojekti hinautus mulle kokonaisuudessaan :) (tosin KRE teki, ku tekiki sen kilpparikakun ja viel hienon sellasen).
Pari neljän munan pohjaa oli pakkasessa valmiina, eikä munan munaa kaapissa... Täytetarvikkeita kyllä, eli kakuista tuli melkosen korkeita, koska laiton molempiin kakkuihin 8 munan kakkuun tarkotetun määrän täytteitä.

Ja ulkonäkö oli tämänmoinen tällä kertaa :

Molemmat kakut siis 4 munan sokerikakkupohjia ja täytetty todella runsaalla kerma-tuorejuusto-mansikan paloja-liivate täytteellä.


Molempien kakkujen pinta suklaakuorrutetta ja reunat pursotettu vispikermalla. Fillarikakun reunoihin heittelin viener nougat grushia ja suklaaseiskoja. Oikeen puoleiseen kakkuun laiton suklaaseen kastettuja mansikoita ja samoja suklaaseiskoja.


Täs viel marsipaanifillari, reppu ja kypärä =)
Ekaluokkalaisen välttämättömät varusteet ;)

Lämpimät onnittelut Nikille !!!

Rohkeesti vetelin taas kermalla, vaiks on viel kesä... Samaan huusholliin vein sillon sen Simo-kakun ja sen kans kävi vähä hullusti ;(   Nää pysys kuiteski hienosti kasassa, vaiks hytkyski kivan olosesti koko ton matkan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti