keskiviikko 6. toukokuuta 2009

KRE on nyt Rouva E


Viime viikonloppuna pikkusisko sanos tahdon ja siippa tietty kans ja sen myötä sitte toi nimimerkki KRE voidaanki haudata muistojen lootaan =)
Tilalle otetaan käyttöön reilusti Rouva E... ja tää taas on mun iha oma päätös, kos sisko kuhertelee jossain Costa Rican sademetsikössä uunituoreen aviomiehensä kanssa ;)


Hääjuhla kaikkine säätöineen meni hienosti ja laitan lisäkuvia varmasti lisää, heti kun Rouva E reissultansa palaa ja saa koottua kaik kuvat maailmalta =)


Mulla kaiken kiireen keskellä jäi hääkakut kokonaan kuvaamatta, mut onneks tollasissa tilaisuuksissa tänäpäivänä on lähestulkoon jokasella kamera takataskussa..."Ei kulmikasta kakkua", ruskee marsipaani, kultasia littania kukkia, kinuski kermaa ja riittää piti 150 hengelle !!! Ja näin sitte tein =D
Laiton lisätäytteeks viel lime curdia (ohkasen sipasun joka väliin), joka äänestyksen jälkeen voitti lemon curdin =)
Tos telineen edessä on pien (ulkonäöltään iha samanlainen ku noi  taviksetki) gluteeniton, maidoton, munaton ja vegaaneille kelpaava kakku =) Maiston sitä ja pakko todeta, et se ei ollukkaan mauton, joka on aika yleinen käsitys... itteasias todella hyvää =DRouva E:n toiveesta lisäks viel salmiakkikakku...
Vasemmassa reunassa joku pitelee tota ankkapiparilautasta käsissään... Ne piparit oli iha himohyviä !!! Perus pikkuleipätaikinasta ankkamuotilla tehtyjä pipareita ja välissä sitä kinuski-toffee sekotusta, mitä keitetään siit kondensoidusta maidosta :)Toisen puoliskon pruuttasin keltasella pikeerillä kumiankan väriseks ;)
Kiiltelee kivasti, ku iha tuoreena kuvan napsasin :)
Näit ankkapipareit oli sen tasan 200 kappaletta ja hyvin riitti, kos olivat sen verta äkkimakeita =)
Salmiakkikakku loppus kesken alta aikayksikön, "kaikkiton" kakusta jäi reilu puolet ja pääkakkukompleksista rippeet... Ja juhlaväki näytti tyytyväiseltä !!!


Tää alin kuva onki sit ainut minkä hoksasin itte ottaa... muut kuvat on maailmalta tulleita (Kiitos Jani) ja lisää otan "ruokapuolen" kuvista vastaan äärettömän mielelläni =D


ONNITTELUT TUOREELLE AVIOPARILLE !!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti