tiistai 26. toukokuuta 2009

Pirjo-Riitan läksiäiskakku


Pirjo-Riitta työskentelee ihan viimeisiä päiviä käpyjen ja kivien kanssa... matka jatkuu siitä muutaman sadan metrin päähän eskariryhmä leppisten pariin =) Ei siis kauas ja useesti tulee varmaan viel Aakeaki moikkaamaan !!!


Muut tätit halus muistaa Pirjo-Riittaa ja kakkuhan sopi tähän kuvioon hienosti :)7 munan sokerikakkupohja ja täytetty laktoosittomasti lemon curdilla sekä diplomaattikreemillä =)Kovin hankala kuvattava tommonen tummahko tausta jonka päällä on valkosia kukkia... ja alustaki viel valkonen =(
Noi ruskeet köntsät kakun oikeessa reunassa esittää sit käpyjä...
Pinta marsipaania ja sen alla laktoositon voi-sokerikreemi :)Köntsat (kävyt), kivet ja kukat likikuvassa 8)Ja viel polun määränpää... eli leppikset !!!


Noist reunapursotuksista ei sit sen enempää tarttekkaa puhuu... Laktoositon kerma kun on kerran kermaa, niinhän siin paketis lukeeki... ni totta mooses mä ylivatkasin sen !!! Älkää siis tehkö samaa virhettä... ja muistakaa myös, et laktoositonta kermaa pitää varata hiukka enämpi, kos se ei lisäänny vatkatessa niinku esim. floravispi !!!


Mut siis   HEI HEI Pirjo-Riitta... ikävä tulee, mut varmaan viel nähdään !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti