lauantai 31. lokakuuta 2009

Halloweenia...


Tätä ihanaa pyhäinpäivänjuhlaa kun kerran vietetään, niin tarjoilut on tietysti asianmukaiset... Me juhlitaan halloweenia vast ens viikolla niin, että tiistaina on ensin Aaken kaverisynttärit ja viikonloppuna sitte aikuisten karkelot... johon tosin lapsiakin on kutsuttu ;)

Allaoleva setti lähti kuiteski tänään yksiin rientoihin...
Mäti-katkarapuaivot...
Kakkakikkarelihapullat ja okkemajo...

Lihapullia ei varmaan tartte selitellä, mut toi bulgur-majoneesi on sitruunalla, valkosipulilla, mustapippurilla, suolalla ja keitetyllä bulgurilla höystettyä majoneesia... ihan sellasenaan maailman hirveimmän näköstä moskaa =)

Kevyt kenttälounas siis !!!
Matokakku... Porkkanakakun ohjeella tehty kurpitsakakku (porkkana siis vaihdettu vaan kurpitsaks, suhteet muuten samat)... Päällä oranssiks värjättyjä kookoshiutaleita + matoja :)
Ja madothan on ihan vaan marsipaanipötkylöitä =)
Salmarihämismuffinssit... eli tiikerikakkureseptillä tein taikinan ja joukkoon nakkasin pari desiä turkinpippurirouhetta :)

Päällä pikeeriverkko ja marsipaanihämis =)
Ja vielä täytepipareita... idea ulkonäöstä plagioitu röyhkeeti Tarjuskalta, joka teki tämän vuoden (ainaski mun mielestä) parhaimman halloween koristelun juuri näillä hänen omilla pääkallopipareillaan !!! Tarjuskan piparit on vaan melko paljon siistimpiä näihin verrattuna... Tarjuskalla ei oletettavasti särkenyt pää yhtä paljon ku mulla näitä tehdessä ;)

Piparireseptiä itteessään en anna jakeluun... koska nää on nyt sitte niitä (taas mun mielestä) täydellisiä pipareita ja olkoon nimeltään vaikka "Wanhan Tallin pipari"... Tervetuloa joskus maistamaan ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti