maanantai 26. lokakuuta 2009

Piiiitkästä aikaa =)


Nuo kiertävät tunnustukset ja haasteet, jotka loppujen lopuks päätys ihan jokaselle bloggaajalle,  alko jossain vaiheessa jo rasittamaan tätä mukavaa bloggaus harrastusta... kenellekkään kun ei haluais pahaa mieltä tuottaa, mut blogiakaan ei välttämäti haluais toinen toistaan merkillisemmillä tunnareilla täyttää...

Edellisestä tunustuksesta on siis tovi aikaa ja nyt sitte päätin sellasta jatkaa ja eteenpäin laittaa :)


Laskuvarjolyhdyn takana-blogin Anniini tämän mulle ojensi... Kiitos ja kaunis !!!Ohjeet kuuluu näin:

1. Kopioi kuva ja liitä blogiisi

2. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen

3. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä

4. Anna tunnustus seitsemälle

5. Linkitä tämä blogissasi

6. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


Seitsemän asiaa, jota muut eivät tiedä...ÖÖÖ ketä on muut ? Mä en kans niin kauhian salaperänen osaa olla... kuukautisia myöten on kaik kerrottu tuol paksublogin puolella :) Kirjaan siis tähän vaiks sellasia juttuja, mitä EHKÄ joku ei sattumalt viel tiedä ;)


1.Tykkään ihan kauhiasti onkimisesta, mut en todellakaan laita matoa koukkuun saatikka irrota kalaa koukusta... oon kuiteski hiton hyvä onkija :)


2. Kaik kissaa pienemmät eläinkunnan edustajat sais mun puolesta kuolla sukupuuttoon (paitti Anttonin Pamela, johon alan selvästi kiintymään... kunhan se pysyy terraariossaan ja sen elävä ravinto omissa astioissaan... Pamsuhan on parta agama).


3. Vihaan ehkä eniten elämässä auton tankkaamista... venytänkin kyseistä toimenpidettä aina ihan viimeseen asti ja hajulla valutan auton aina huoltsikan pihalle !!!


4. Päiväunet on parasta mitä tiedän (no suklaa on ehkä hiukka parempaa)... Eli aina vaan tilaisuuden tullen vedän 4-6 tunnin tirsat ja AVOT, johan taas elämä luistaa ;)


5. En ol missään hyvä, mut kokeillu lähestulkoon kaikkea mitä elämässä kokeilla voi... no nypläystä en ol testannu, siin saattaisin olla hyväki ;)


6. Munssa asuu kaks persoonaa... toinen on sellanen superhyper siisti ja siivoomisesta tykkäävä ja toinen taas äärettömän epäsiisti ja laiska siivoomisen suhteen... tuo jälkimmäinen on vahvempi persoona eikä ol päästäny tätä ensteks mainittua pitkään aikaan esille... ja se kyllä näkyy :(((


7. Pelkään kävellä pimestä valoa kohti... tämä vaan mainintana, ku on toi Halloweenki ihan liki 8)


Tuos vissiin tärkeimmät =)

Eteenpäin tämä tästä lähtee... Ebelle, Jonnalle, Pionille, Ewelynille, Kyökkikselle, Katrille ja Vauvapaakarille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti