perjantai 8. tammikuuta 2010

Lihavoikkareita...


Korkataas näil voikkareil tää 2010 vuos sitte =)
Tavis ja gluteeniton lihavoileipäkakku Hilla tytön yks-vuotis synttäreille :)
Koko / annospalat / riittävyys on mul ollu hakusessa ihan alusta asti...

Nyttemmin oon kuiteski päätyny sellaseen laskutoimitukseen, et Sirkiän vuokaleipä, kolmella tätevälillä riittää ja on sopiva 15 henkilölle... ja sitte Rostenin vuokaleipä, kolmella täytevälillä on taasen sopiva 10 henkilölle :)


Kertaakaan ei ol loppunu kesken, vaiks uhkaavalta tilanne on joskus näyttänykki ;)

Täytettä laitan ain karkeesti ottaen saman verran, mitä leipäviipaleen paksuuski on !
Erikoisruokavalio kakut onki sit ihan oma kategoriansa... Yhelle ihmiselle gluteeniton voikkari tuppaa ainaski mulla olemaan VALTAVA :) Muita dieeti-voikkareita en olkkaa päässy/joutunu tekemään... Näis myös tuo hinnottelupuoli on ihan mahdoton !!! Mä kun en ainaskaa haluu ruoskii allergisia heidän vaivansa vuoksi =/


Nuo ruusut on pyöritelty ilmakuivatusta kinkusta... joka onki osottautunu varsin toimivaks ja näppäräks koristeluks just näis lihakakuis =)


Onnittelut Hillalle näin jäkikäteen =)


 


 


Jälkikirjotuksena ja ihan asiast kukkaruukkuun...

Tää blogi on hetken aikaa päivitysten osalta kohtuu hiljanen !!!

Kakkuja nousee kyl, ku sienii sateel... mut niitten määränpää tulee olemaan Häämessuosastolla tammikuun lopulla, joten näytil ei viel parane sen takii laittaa :) Ja kun suunnitelmat on taas sitä luokkaa suuret, ni kaik aika ja joutosellanen menee näppärästi piiperrellessä ;)

Mun, eli Rouva Veen toinen blogi (
Paksu Rouva Vee) päivittyy kyl päivittäin... siel onki meno parhaimmillaan, niinku näin vuodenvaihteessa tuppaa tapana olla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti