lauantai 2. tammikuuta 2010

Viime vuoden tarinaa...


Ensalkuun haluun toivottaa kaikille oikeen Ihanat ja Onnelliset Uudet Vuodet sekä näin jälkijunassa myös hyvät jouluntoivotukset =)
Viime vuoden tarinastaa sen verta, et kovin pikasesti tuo vuos tos meni ja paljon tuli taas opittua uutta ja kantapää kolhiintus monen monta kertaa =)

Uuden vuoden päätöksenä tein ittelleni lupauksen, et työtunnit vähenee nyt selkeesti !!! 70 on nyt ihan maximi, viime vuonna kun 100 tuntia riitti harvaan viikkoon :( Tunneista päätellen oon miljonääri, mut ikäväkseni täytyy ilmottaa, et näin ei kuiteskaan ol... vaikken ol ehtiny ees tuhlaamaan saati uusia tissiliivejä ittelleni ostamaan (sain onneks äitin vanhat tos marraskuussa;)

Innostuin äsken laskemaan viime vuoden kakut ja sain sellasen lukeman, kuin 385 ja niistä kerroskakkuja oli 32 (kerroksia en jaksanu enää erikseen laskea, vaan laiton ne yksiks kakuiks)... voikkareita maailmalle lähti postausten mukaan 46 (ompas vähän ). Noitten lisäks oli sitte niitä juhlia jokunen... melkeen joka vkl :) + kaik muu sälä.

Oon joskus aiemminkin maininnu, et tää ala jos joku on raskas... ja sitä se on vieläkin. Hiukkasen on kokemus jo tuonu varmuutta, mut ressinsietokyky on edelleen sillon tällön koetuksella!

Erityiskiitoksia haluun lähettää konsultaatioapureille, jotka on pelastanu munt monta kertaa pulasta... eli Kiitos Mimmille, Katrile ja Kyökkikselle !!! Kiitos myös kaikille Wanhassa Tallissa pörränneille apureille !!!

Katotaan mitä tää uus vuos ny tuo tullessas... aika hyvin oon saanu buukattua viikonloput täyteen, eli vain syksystä löytyy jokunen vapaa ! Henkilökunnan rekrytoiminen on oletettavasti koht ajankohtasta, eli jos jollakulla on halua lähtee tähän hullunmyllyyn, ni laittakaa korvan taakse hautuumaan... laitan ilmotuksen tänne, sitte kun on varmasti ajankohtasta :)


Käviämäärä tääl blogissa on ollu ihan mieletön ja se on yks olennainen syy, miks oon jaksanu riehua tuol keittiössä =)

Kommentit sihen päälle, ni kyl vaan mieli pysyy korkiana... nyt täytyy kuiteski koittaa antaa aikaa myös hiukka tolle perheelle. Missään nimessä en bloggalua jätä, mut kohtuudella vähennän netissä istumista.

Kiitos kaunis kaikille täällä piipahtaville ja oikein ihanaa ja onnellista Uutta Vuotta 2011


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti