torstai 23. kesäkuuta 2011

Jarin 60-kakut ja lämpimät Jussintoivotukset...


Tämä blogi vaikenee nyt jussinjuhlintaan ja palaa linjoille taas heti ens viikon alusta !

Vuoden ensmänen puolisko meni tääl pääs melko vauhdikkaasti ja seuraava lomanpoikanen on näil näkymin joulun kinthaalla :)

Täs kohtaa on taas aika kiittää kaikkia täällä pyörähtäneitä ja etenklin kommentteja jättäneitä !!! Itteäni oikeen hävettää, kunnei ehdi enää samalla tavalla toisten luomuksia ihastelemaan, saati jättämään niistä kehuja tekstin muodossa :( Myönnän kuiteski vaklailevani edelleen ja imuttavani kaik maholliset ja mahdottomat hyvät ideat itteeni mahdollisuuksien mukaan ;)

 


Tuo vaklauslistan päivittäminen paikkakuntatietoineen jatkuu edelleen ja siittä oonki saanu paljon positiivista palautetta =)

Joku on löytäny naapurustostaan lajitovereita ja mun on ollu helpompi ohjata asiakkaita lyhyemmän matkan päähän noutamaan kakkuja.

Lisää blogeja listaan otan tietenkin vastaan ja paikkakuntia samaten... niitä voi laittaa joko tähän kommenttina taikka sitte tänne alkuperäseen postaukseen !

Muuttuneet tiedot päivitän myös, eli ajantasalla koitan listan pitää ;)


 


Tähän samaan postaukseen laitan viel kuvia Jarin 60-v kakuista...

Juhlia vietettiin tietty Wanhassa Tallissa ja ruokiakin oli tarjolla... mopokameralla ei kuitenkaan ja taaskaan tän kummosempia kuvia tullu, MUTTA : Nyt mulla on sitte kamera 8))) ja ihan oikee kamera onki ja hitto että voiki pien ihminen (no pien ja pien) olla onnellinen !!!

Tänne tyhjennän vanhan kameran kuiteski ensteks ja sitte vast päästään asiaan... eli ehkäpä jo ens viikolla näätte teräviä, oikein valottuneita (tai ainaski sinneppäin) kuvia !


Täs Jarin kakut... ja siis mopolla kuvattuna:
Jari siinä komeilee kermakakun pinnalla ihan oikeella moottoripyörällänsä !

Täytteenä tässä mansikkasurvos ja diplomaattikreemi :)
Toisena kakkuna sit suklaapohjalla varustettu ja vadelmamoussella täytetty suklaakakku =)

Ton pruuttauskuvion oon muuten käyny vaklaamassa ihan suoraan Fantasiinan Jonnan blogista !


ONNITTELUT VIELÄ JARILLE !!!...


Ja oikeen rauhallista, turvallista, aurinkoista, lämmintä ja makean herkullista juhannusta kaikille tasapuolisesti !!!

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti