tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lomat lusittu, arki alkakoon !


Ehkä oisin voinu muutaman päivän pitempään olla jouten, mut niinhän se menee, että sillon on taottava, ku rauta on kuumaa :)

Ruottin puolella käytiin tän meijän joukkueen kans jussia juhlimassa... Ritva-tätin luona punkattiin ja hiukka bisnestä siin ohessa väännettiin !

Gröna lundissa piipahdettiin ja alla olevasta kuvasta voipi päätellä onko kyseessä lastenrääkkäys vaiko aikusten lystinpito, kenties ;)...
Rouva Vee siis pitää ja todella tykkää näist jutuist ja muksut sitte koittaa pysyä perässä ;)

Anttonilla poskiontelontulehdus ja sen myötä päänsärky hiukka teki lisäilmeitä nassuun, mut Alinella ja Aakella tais tosissaan ottaa vattanpohjasta !

JIIHAA...
Aattoehtoolla, huvipuistoreissun jälkeen töräytettiin muksujen kans pikaseen mansikkakermakakku... mansikkaa, kermaa, valko ja maitosuklaata =)

Kesän pakollinen herkku on siis tehty ja tuhottu... hyvvää oli 8)
Sunnuntaiehtoolla, juur ennen ku laivalle lähettiin, ni syötiin viel raparperipiirakka, vaniljakastikkeella... tai kakshan noita meni sit loppuviimein, ku alkuun päästiin ;)

Ekassa oli pelkkää raparperia ja toiseen Ritva-täti tumppas viel mustikkahilloa sekaan ja se vasta hyvää oliki :) Hiukka kuumaa, mut loistava yhdistelmä !


Nyt kun arki on vauhdissa ja muksut leirillä, ni huomisesta etiäppäin koitan päivitellä hiukka ahkerammin...

Tervetuloa siis heinäkuu ja nythän ollaanki jo hyvässä vauhdissa koti joulua matkalla... eli revitäänhän kaik ilo irti täst Suomen suvest !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti