tiistai 31. tammikuuta 2012

Hempeä kakku nelikymppiselle...


Ehkä haastavin kakku ever, mitä olenkaan päässy tekemään... kohtuullisen haastavat ohjeet ja tilaajana viel toinen kakuntekijä !!!

Ja ohjeistushan meni kutakuinkin näin... että oikeen vaan hempeen hömpsönrömpsö, vaaleenpuna-valkonen ja viel sellanen vinokerroskakku 8O

No mites se sellanen sit tehään... vinot kakut kun on yleensä pikemminki hauskoja, ku romanttisia ja hempeitä ? ! ?

Eben kans koitettiin lyödä viisaat päämme yhteen puhelinlinjojen langattomia nauhoja pitkin ja ajatus muokkaantuki ihan kivaks... kokoomisvaiheessa tuli vaan luonnollisesti muutama päähänpisto ja lopputulos oli sitte tämä...
Messujen takia jouduin tekemään osan kuorrutuksesta jo todella ajoissa juhlia ajatellen ja sen vuoks turvauduin kestävään sisälmykseen...

Eli supersuklainen pohja ja täytteenä bebeleivoksen vaniljatäytettä (namnam) ja toiseen väliin tuuppasin porkkanakakun kuorrutetta, liivatteella höystettynä :)

Kevyttäkin kevyempi kokonaisuus siis ;)
Sankari itse on enkeli-ihminen henkeen ja vereen... tässä tyttöenkeli =)
Ja tässä sitte poika... tai mieshän toi jo taitaa olla ;)
Täl kertaa kuvat yksiyiskohdista onnistus totaalisen moitteettomasti... jätän kuiteski parhaimmat julkasematta ja tuuppaan lähikuvaks vaan kuvan kukista 8)
Tän kuvan jälkeen kakku nakattiin auton takahotlariin ja alotettiin armoton maakuntamatkailu 8)

Ja matkahan sujus loistavasti sihen asti, kunnes navigaattori päätti alkaa toistamaan lausetta "tee uu-käännös"... sillon oltiin aika tarkkaan jossain ja kun autossa istus kaks varsinaista maailmankarttaa, ni melkeimpä meinas tulla hymy huuleen... Kummallakaan ei siis ollut minkään valtakunnan käsitystä, missä koko Iittala on ! Onneks juttua piisas kahelta hiljaselta eukolta ja näin se määränpääki alko tulla likemmäs metri metriltä... ehkä hiukan koukaten ;)

Loppumetreille jouduttiin pyytään pientä puhelinkonsultaatiota ja vinkiks annan kaikille... Iittalassa vasemmalle ja oikealle on iha oma merkityksensä ;)
Perille päästiin kuiteski juur sopivaan saumaan... kahvipöytä oli katettuna ja Sankari odotti lapio kädessä kakun korkkausta...
Ebe teki samoihin juhliin hyyberihania fantasiapipareita, jotka jäi multa kuvaamatta ihan kokonaan :( Täs kuvassa kuiteski taustalla näkyy Eben herkulliset "tavispiparit" :)

Ja Kyökkishän päivittää varmaan omaan blogiinsa lisäkuvia juhlista, jahka ehtii... eiks vaa =)


KIITOS KYÖKKIKSELLE KIVOISTA KINKEREISTÄ

JA

LÄMPIMÄT ONNITTELUT VIEL 4-KYMPPISELLE !!!


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti