sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Makkaranmakuset morot...


Täällä ollaan, elävien kirjoissa !!!

Tahtia oon joutunu nyt pakosta hiukan hölläämään... oikean käden koitan saada johonki ruotuun, ennen rajuinta sesonkia ja se jos joku onki sitte hankalampi projekti munlaiselle adhd-paketille (ihan itte diegnosoitu) ;)

Vasurin vaan kun saan opetettua talon tavoille, ni eiköhän tää tästä ala taas suttaantumaan =)


Uudenvuoden tietämillä lupasin laittaa muutaman kuvan makkaraprojektista... niitä olis tässä ja pari kakkua mul näytti olevan viel postaamatta, joten niit sit ens viikol.
Järjettömän kivaa puuhaa, tää nakkien teko 8)

Naapurin tätskän kans näit tehtiin ja makkaramassoja me ruutattiin lampaan suoleen, joka on ohkasempaa, kun siansuoli ja täten saatiin uudenvuoden pöytään sopivat tarjoilut =)
Muutamat ekat ei niin järin kauniilta näyttäny, mut jo muutaman jälkeen alko lyyti kirjottaan ;)
Näähän onki jo ihan proo !
Tässä kevytnakit =)))...

Kaks amatööriammattilaista kunnei vaivaudu pal ohjeita kattelemaan, ni mututuntumalla kaik massat tehtiin 8)

Lihakaupan ohjeen mukaan otin kunnon köntin hyyber rasvasta possua, joka jauhettiin valmiiks ja lisäks viel broilerin suikaletta, joka hakattiin itte sopivan hienoks... niistä tehtiin sitte massoja ja sekaan tungettiin vähän kaikkea, mitä kaapista löytys... montaa eri juustoa, valkosipulia, mausteita, yrttejä, valkosipulia reippaalla kädellä ja chiliä niin, että tuntus ;)

Nämä kuvassa olevat on tosiaan niit kevyt nakkeja... eli massa oli kyl enemmän, ku rasvanen, mut jostain syyst se kaik rasva jäi toho pellil :/ Homma vaatii siis viel vähän hiomista... mut pääasia, et oli kivaa ja niippal luomua, ettei ol tosikaa ;)

Kakarat söi iso vitosen sisälmystä ! Arvasin, että näin käy ja osasin siis varautua ;)


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti