tiistai 27. marraskuuta 2012

Hääkakkua...

Viikonloppu, jollonka tämä kakku lähti maailmalle, oli siittä metka, että sain muutaman kakun osalta melkosta, ei niin positiivista palautetta ensimmäisen kerran... Se oli merkillistä lähinnä sen puoleen, et kerrankin olin melkeen niinku tyytyväinen suoritukseeni, vaiks kakkuja nousi liukuhihnameiningillä ylös. Aina ei kuitenkaan asiakkaan toiveet ja tekijän toteutukset kohtaa, joten täydellistä kakkua ei siis tänäkään viikonloppuna sitte noussu ;)

Tän kyseisen kakun kohdalla oli kuitenki kaikki jees... vaiks kävinki niin, että vasta seuraavalla viikolla tajusin, että kun asiakas oli toivonu sellasta orgideakakkua, jonka oli blogissani aikoinaan nähnyt, niin oliko se sittenkään tämä kerroskakkumallinen orgideakakku vaiko sittenkin se telineeseen tullut orgideakakkusetti, joka oli myös nimellä orgideakakku blogissani 8O
Noh, tohkeissani tämän tein ja jälkeenpäin sain palautetta "täydellisestä" kakusta :) Jotain hyvääkin siis mahtui heinäkuun loppuun :)

Kakuissa oli supersuklainen pohja ja täytteenä mansikkamoussea suklaarouheella :)Tässä etualalla viellä sutturakuva mukaan menneestä gluteenittomasta ja pähkinättömästä pikkukakusta =)4 kommenttia:

 1. Iha älyttömän kaunis kakku, kyllä noot Annika semmone mestari, että löytyneekö Suomesta toista!?!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kaunis... taas yksi kauneimmista koskaan näkemistäni!

  Eihän se ole ihme jos joskus joku "ei niin täydellinen" sattuu joukkoon, jos tuollaisella tahdilla noita noita pukkaat tulemaan. Mutta tiedän tunteen... että se osaakin harmittaa jos jotain negaa tulee jälkeenpäin. Minulle kävi niin myös muuan viikko sitten, väärän vaaleanpunaiset koristelut... Ja minäkin kun olin harvinaisen tyytyväinen siihen yksilöön...mutta asiakas ei... Koeta siinä sitten hymyillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (=
   Juur näin ! Mut onneks ei ol pakko hymyillä ;)

   Poista
 3. Upea kerrassaan!!!! Joo, eiköhän sitä jokainen joskus kohtaa asiakkaan, joka ei olekaan samaa mieltä kanssasi :) kuin myös ;(

  VastaaPoista