torstai 6. joulukuuta 2012

Hääkakkua...

Aina on kunnia päästä tekemään hääkakkua, mut erityinen kunnia on sillon, kun kyseessä on lajitoveri, eli kakuntekijä :)
Kiitos siis Migulle luottamuksesta...Tämä ja seuraava kuva on juhlapaikalta, jossa kakut asennettiin telineeseen ja koristeltiin :)


Meiltä kakut lähti tämän näkösinä...
Kakuissa suklaisen pinnan lisäks tietenki supersuklainen pohja, suklaamousse ja oiskos puolukka ollu sitte omana raitanaan... nii ja viel oli suklaarouhettaki, mut sen sijaintia kakun sisällä en ny muista ;)


Ja viel kuva pinnasta... ja siitä sen verran, kun aina sen perään kysellään.
Eli ohje/resepti tuon tekemiseen ei ole omani, vaan saatu käyttöön sillä ehdolla, etten missään nimessä saa sitä luovuttaa kenellekkään.
Kyseinen pinta on ollut tuotannossa ja menossa jo seuraavaan paikkaan... 
Mitään ydinfysiikkaa se ei kuitenkaan ole, vaan oikeat mittasuhteet ja sekotusjärjestys vedelle, sokerille, kaakaolle, kermalle, liivatteelle sekä oikea ajotus kuorruttamiselle... ni siinä se.
Maku, käsiteltävyys ja lopputulos tässä kohillaan kyllä :)

5 kommenttia:

 1. Mieletön setti! Sen vielä ymmärrän, ett sattumalta onnistuu yhden tuollaisen tekemään ikäänkuin vahingossa, mutta että tuollainen määrä... Ja kaikki yhtä onnistuneita! Kerro vielä kuinka noin tasaiset pursotukset tuohon päälle saadaan... Haluais oppia myös.

  VastaaPoista
 2. Nuo sun suklaapinnat on ihan tolkuttoman upeita :) Mä tyydyn kohtalooni ropeloisten suklaapintojen tekijänä, hyvältä nekin onneksi maistuu :D Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
 3. Kiitos upeista kakuista, yksi on vielä pakkasessa korkkaamatta :) jos sit 1v. hääpäivänä sen söis :D välissä siis puolukkaa ja pätkistä

  VastaaPoista
 4. Olisko sulla leikattua kuvaa tosta suklaapinnasta? Lohkeaako tai tahraako se vai käyttäytyykö kakkulapion alla kuten marsipaani?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista =)
  Olin näihin kakkuihin ittekki varsin tyytyväinen, kos ei tuokaan pinta nyt mitään takuuvarmaa ain ole ;)
  Suvi L... ny jo otin kuvan leikatusta tollasesta, joten laitan sen, jahka seuraavan kerran suklaakakkua postaan :)

  VastaaPoista