tiistai 29. tammikuuta 2013

Hääkakku Wanhaan Talliin...

Hiukan vaikeeta keksiä otsikkoa näille hääkakuille ;)...

Tässä kuiteski tsimppeli hääkakkusetti viime vuoden  syyskuun alkupuolen hääjuhlaan...

Täytetiedot on taas tuolla Tallilla mapissa 8/


Koristeena hääparilla oli tämä aivan ihana veistelty hääpari... kakun päälle sitä ei uskaltanut laittaa, kapean ja korkean muodon vuoks ! Sidottiin se siis hääkakkutelineen yläosaan ja koristeeks sitte noita pihlajanmarjoja =)

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset kakut, ja aivan mahtava hääkoriste!
  Kuinka tehdään ilmakuplaton suklaakuorrutus..? Olisko antaa pikkuvinkki? ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hyvät hyssykät, mitenkä se VOI olla nuin kiiiiiiltävä ja tasane tuo sun suklaapinta?!? Mullaki ku o tämä painonpuotusrojekti menosa, enkä oo makiaa syöny kolomeen viikkoon, ni oikiasti nielasin kuvat nähesä nii isosti, että itelläki pääsi nauru :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas sä olit Anne samaan aikaan mun kanssa kommentoimassa, et meni ihan ohi ;)
   Vuodatuksen puoli on nyt rempassa ja mulla paksublogin päivitykset jäässä... Koitan kuiteski roikottaa itteeni niskasta sen verta, et soppakuurilla pysyn 8) onneks nyt ei ol menossa yhtään suklaapintasta kakkua lähiaikoina... On meinaan vähän liian hyvää liisteriä tuo ja kaukaa kevyestä ;)

   Poista
 3. Kärsivällisyys taitaa olla ainut keino saada ilmakuplaton pinta... Tähän pintaan joutuu myös joskus näyttämään vähän hammastikkua, jolla poksauttelen suurimpia kuplia pois ;)
  Vaisu sekotus siis...

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköiset syksyiset lehdet! Onko niihin joku muotti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna... Nuo lehdet on tehty vaahteranlehti piparimuotilla ja lehden ruodot (ne viiva hässäkät ;) tein ihan käsipelillä =)

   Poista