maanantai 7. tammikuuta 2013

Make-rekka...

Niimpä täs taas kävi, et heti vuodenvaihteen jälkeen piti niin alkaa tota kuvasumaa purkamaan, mut viikko taas ehti vierähtään ennen, ku pääsin vauhtiin !
Vauhtiin pääsyyn on kyl oikeesti selkee syy ja saattaapa tuo samanen aihe olla syynä mun koko viime vuoden vetelyyteen ja saamattomuuteenki 8O
Toivotaan, et tän päivänen alotus saa mun pirteemmän minän jatkamaan eloaan myös huomenna ja ylihuomenna ja yliylihuomenna ja yliyliyli ja ja ja... niin, että saadaan koko vuos taas kunnialla pakettiin :)
Alku näyttää ainaski hyvälle (no ookoo, eka päivä takana kohta) ja huomenna taas niin uus ihana aamu, ettei ol tosikaan !!!

SYY... No Aamulypsyt tietty  8D
Reilun vuoden paussin jälkeen mun tajunnantasoon uppoava radio-ohjelma vihdoin alko taas tänä aamuna tasan kello kuus ja toi odotettu 4 tuntinen oli just niin onnistunu  ja tunteita herättävä kokemus, et sanoin sitä on vaikee lähtee sen enempää pukemaan 8)))
Kaikille ohjelmassa esille tuleva huumori ei tietenkään iske ja sen takiahan noita kanavavaihtoehtoja on... mut vuoden kanavasurffailu päättys mulla joulukuun toiseen päivään, jollonka aukes jouluradio ja nyt sitte, kun se hiljeni eilen ehtoosta, niin tillalle räpsäsin suomipopin ja ihan hyvä, kos alko kyl hoosiannat pursuumaan ulos jopa mun korvista ;)
näillä mennään ja nyt aamua odottaessa asiaan... eli kakkuja =)


Make-rekkaa 3 vuotta täyttäneelle Eemelille elokuussa 2012

Marsipaanipinnan alta löytys supersuklainen pohja ja täytteenä tässä vadelmamousse =)Jotain gluteenitonta tein ainaski ton lapun mukaan tän rekan kans, samate voikkareita... mut kuvia niistä ei nyt kyllä löytyny !
 

4 kommenttia:

  1. Ompas kyllä hieno rekka, ihan alko hiki nousta otsalle kun kummipoika pyytänyt rekkakakkua kun niin hienoja nähnyt täällä, huhhuh, kaikkee tulee luvattua, mutta tässä olis nyt malli... Osaisitko neuvoa, mahtaako tällänen onnistua gluteenittomana, kun tuntuu että ne pohjat niin hötösiä ja murenevia ?? sekin vielä. kiitollinen olisin neuvosta !

    VastaaPoista
  2. 8). Mä en mielellään tee gluteenittomasta pohjasta muotokakkuja, mut onnistuu kyllä pakon edessä :)
    Suosittelen pakastamaan pintakylmäls muotoon veistellyn rekanraakileen ja suorittaa kreemaus vasta sitten... Sillä tavoin hauras kakkupohja pysyy selkeesti paremmin kasassa =)
    Hieno siittä tulee !

    VastaaPoista