perjantai 2. toukokuuta 2008

Tillannetietoja Mirjamista!Alamäki jatkuu... Kolmesta pennusta enää yksi jäljellä ja sekin niin paksu, etten oo lainkaan varma säilyykö sekään hengissä.
Valkomusta pentu menehtyi vapunaaton ja päivän välisenä yönä ollessaan noin 1/4 osaa kokoinen tähän hännättömään verrattuna. Hän ei tahtonu millään löytää tissiä suuhunsa ja kun löysi, niin kauaa ei jaksanut imeä... Julmaa, mutta luontoäiti hoitaa heikot pois ja eläinten kohdalla olen sitä mieltä, että siihen ei ihmisen pitäisi väliin mennä sorkkimaan. Tietysti jos kysymyksessä on kokematon äiti, ni siinä kohdassa auttava käsi on tarpeen.


Tämä hännätön, jonka PiaMelin Pia ristis Harmikseksi voi siis äärimmäisen paksusti. Harmis (sukupuolesta ei ole tietoa) roikkuu tissillä alvariinsa ja kun maitoa tulee kuiteski kolmelle, ni muodot on sen mukaset.
Molemmat silmät on auki ja koittaapa hän vähän liikkuakkin, heikolla menestyksellä, maha kun ottaa pahasti maahan kiinni... Toinen takajalka on hieman voimattoman olonen, toivotaan että vahvistuu kun ikää tulee lisää ;)

Nyt tulee tähän blogiin viikon tauko, kun kamera lähtee viikoksi Anttonin kanssa Mallorcalle. 10-vuotis synttärimatka siis edessä Mummun kanssa... Ja KRE vei tietty oman paremman kameransa kotio...
Toki voinhan mä tänne jotain kirjotella, mut tokkopa se ketään kiinnostaa : }

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti