maanantai 7. heinäkuuta 2008

RöllikakkuNaapurin Röllin 24-vuotis kaffeella oltiin tänään...
Mä tokasin tossa joku aika sitte, että meiltä ei sitte muita lahjoja enää tulkkaa, ku kakkuja =)
Eli Röllille Röllikakkua ;)


Ainanen ongelmaha se on, että mitä vie lahjaks. Järkevää kakkuideaakaan ei ollu tullakseen mun päähän ;( Mut sitte muistin, että muksut sai synttärilahjaks tuon Röllipelin, jonka päällä tais olla Röllin kuva :)


Marsipaanilevyyn testasin tota KRE:n pirun helpolta näyttävää tekniikkaa... Eli marsipaanityökaluilla painetaan noita "ääriviivoja" ja tehdään kuvasta kohokuvio. Sitte maalaillaan ja sävytellään.


Kakku itessään oli tällä kertaa suklaa-juustokakku.
Keksipohja, joka sisälsi keksiä n.200g ja voita n.100g. Juustotäytteessä oli 2,5dl masikka flora vispiä, 200g tuorejuustoa, 120g valkosuklaata, sopivasti tomusokeria ja 4 isoa liivatelehteä. Näitten hyydyttyä päälle laiton suklaakuorrutteen, joka sisälsi 2,5 dl mansikka flora vispiä, 200g tummaa suklaata ja rkl voita. Sitte ku se oli hiukka jämähtäny, ni päälle asetin tuon marsipaaniröllilevyn.

Iha jes syötävää oli :)

En osaa sanoa noista liivatelehdistä sitte yhtään mitään... Sillon ku mä olin kakara, ni oli semmosia pitkiä kapeita liivatelehtiä... Sitte jossain välissä ne yhtäkkii lyheni, mut missään ei ol kerrottu onko nää lyhkäset liivatelehdet "saman arvosia" kun ne pitkät... Eli miten toimitaan perinnereseptien kans ?
Nyt löysin tukusta taas sellasia pitkiä ja sen paketin kylessä ei ollu minkään moista ohjetta...
Laitan siis yleisesti ottaen liivatetta aikast ronskilla kädellä, ettei sit käy vanhanaikkasest :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti