sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Virallinen arvonta suoritettu =)Kävijälaskurin tasalukeman kunniaks järjestetty arvonta / kilpailu on nyt loppuunajettu 8D


Mä kirjotin vaaleenpunasille paperisuikaleille kaik kommentin jättäneitten nimet... Laskurin vähä sekoillessa, mukaan pääs iha kaik, neki jotka oli jättäny kommentin toho viimesimpään "muistutukseen" :)
Aake sekotteli nimilappuja lasipurkis ja nosti sielt sit yhen lappusen...
Ja voittaja on :


Fanfaareja ja aaltoliikkeitä............ Silmälasimato lähettää mulle nyt vähä tarkempia tietoja sijainnistaan, jotta saan palkinto-paketin toimitettuu peril =)

Ja palkinto näyttää tältä:

Meil ku on nyt oma  (ihaiha oma, ikioma) IKEA ja iha vaa siit syyst tää palkinto iha vähä semmone Ikea voittone  =) Tomusokerisirotin, pussinsulkijoit, jääpalamuotti, silikoni/rosterilasta, samanmoinen vispilä ja sitrusraastin... jaa juu ja tiskiharja, ku sopis sävyihin nii hyvi, nii ja sit tommosii "suihkuhattui", kolmee eri kokoo, elmukelmun korvaava juttu (tosi kätevii ruottintuliaisii... kiitokset Ritvatätille ja ne ei ol ikeast) :)
Toivottavasti Silmälasimatoki tykkää vihreestä ;)

***

Ja sitte tää paras kaaos tai juttu mikä sai mut eniten nauramaan
(vahingonilo parasilo, eiks se nii men).

Mää varsinainen kokkikolmonen oon saanu niippal kakkee kamalaa keittiös aikaseks, et aloin olla jo epätoivone... et eiks kukkaa muu muka söhlää mittää.
Mut juu, ny mää huomasi, et kyl te muutki ossaatte :) Enempi ja vähempi hauskoi juttui tuli ja siit sit sopivan seulonnan jälkee jäi kaks siihe pyöriteltäväks.
Tänään sit krapulapäivän kunniaks luin kaik kommentit viel kertaalleen alust loppuun ja ja ja ...
Kyl mää tämmöttös väsyneenä nauroin edelleen eniten Huumorinkukan Annen jutul 8D
Tän näköne paketti lähtee sit sinne Oulun kuppeesee :)


Jääliin lähtee... Noit samoi (suihkuhattujuttui), jääpalamuotti, pussinsulkijoi, sävysävyyn tiskiharja ja täs kohtaa Anne-64 tarinaan liittyen mittalusikoit :)
Anne laittaa kans jottai koordinaattei ittestään, ni saadaan paketti peril =)

Kiitos kaikil lämpimästi osallistumisest ja hauskoist tarinoist ;)
Me lähetää pariks päiväks evakkoo, eli suurimmal todennäkösyydel mä ja me ollaan hengis, mut ei välttämät intternetin välittömäs läheisyydes ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti