Taikinaterapian hyydykekakku osiossa pyörisin ja ihmettelin muutaman tunnin ja tulihan se visio loppuviimein valmiiks :) Sieltä siis kattelin vähän vinkkejä ja mittasuhteita... ja tämmösiä sain aikaan =)
Dobberiporukalle läks kaks tällasta... eka onnistus jees ja toinen oliki sit "oppia ikä kaik-kakku" ;)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_t78JmlJ0R5kPeUfLpCwfUlm5yjLgKf3nh3zHliKfQZRFrrl12bFZrlejtskJJFVgC_JaPsImCkLiZC0IbriNW9afm8M5cWI7sKoG74iLnb5MWRGVdrbrum=s0-d)
Pipareista tehty pohja (175g murustettuja pipareita ja 50g margariinia)
Seuraava kerros tuorejuustohyytelöä (4dl kermaa, 200g sitruunatuorejuustoa, 1dl vaaleaa glögiä, 1 tl piparkakkumaustetta, 2 dl tomusokeria ja 6 tl liivatejauhetta).
Nämä ku oli hyytyny, ni tein koristelun, eli kaulintamassadoberman ja suklaapruuttauksia... sihe päälle sitte toi glögihyytelö (3 dl vaaleaa glögiä, 1 tl piparkakkumaustetta ja 3 tl liivatejauhetta).
Koristeet pysys hienosti paikoillaan, vaiks vähä pelkäsin et ne lähtee seikkaileen pisin poikin kakun pintaa =)
Toisen kakun pinnan hyytymistä vähä nopeutin... Tein tän homman kello 4 aamulla 2 tunnin yöunien jälkeen ja puoliltapäivin pitkän etsinnän jälkeen löysin kakun sitte pakkasesta =( Oli joo hyytyny ;)
Tän näköstä jälkeä:
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sfRpSjtp-POD8uThKAMTHxhprd5o1N9JC1SOSS2IMF-ooW_3G4Kar8m7xQxYmgoNbj3hDjeys4zaiDuPZDMzAlFb4FufxDrYFc_xa_wXzj8xnuyvLFo62q=s0-d)
Eli siis... tästä opimme, että ei välttämäti kannata unohtaa kakkua pakkaseen =D
Hepojokiseuralle meni sitte pari vastaavaa kakkua, mut punasella glögillä maustettua yksilöä ja näist unohdin luonnollisesti ottaa kuvia... kokonaisena =) Kiilteen tein tiivisteestä, niinku Tikkunekku suositteli :)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tSxvLUwc8vxU-D2yeEEfYJTt-FO_eHROh3hNkdRFKctmuom4FhzscnzRdBGX0K8JXs1N5xqDZbtO4h2bb-rvvv6iqe3UJuOldYB-aICb_xIpiijxmGWV2g=s0-d)
Tän verta siis jäi mul aamupalaks ;)
Dobberikakut tein 24cm vuokaan ja nää hepsseuran kakut 28cm vuokaan :)
Hyvänmakusia...
Dobberiporukalle läks kaks tällasta... eka onnistus jees ja toinen oliki sit "oppia ikä kaik-kakku" ;)
Pipareista tehty pohja (175g murustettuja pipareita ja 50g margariinia)
Seuraava kerros tuorejuustohyytelöä (4dl kermaa, 200g sitruunatuorejuustoa, 1dl vaaleaa glögiä, 1 tl piparkakkumaustetta, 2 dl tomusokeria ja 6 tl liivatejauhetta).
Nämä ku oli hyytyny, ni tein koristelun, eli kaulintamassadoberman ja suklaapruuttauksia... sihe päälle sitte toi glögihyytelö (3 dl vaaleaa glögiä, 1 tl piparkakkumaustetta ja 3 tl liivatejauhetta).
Koristeet pysys hienosti paikoillaan, vaiks vähä pelkäsin et ne lähtee seikkaileen pisin poikin kakun pintaa =)
Toisen kakun pinnan hyytymistä vähä nopeutin... Tein tän homman kello 4 aamulla 2 tunnin yöunien jälkeen ja puoliltapäivin pitkän etsinnän jälkeen löysin kakun sitte pakkasesta =( Oli joo hyytyny ;)
Tän näköstä jälkeä:
Eli siis... tästä opimme, että ei välttämäti kannata unohtaa kakkua pakkaseen =D
Hepojokiseuralle meni sitte pari vastaavaa kakkua, mut punasella glögillä maustettua yksilöä ja näist unohdin luonnollisesti ottaa kuvia... kokonaisena =) Kiilteen tein tiivisteestä, niinku Tikkunekku suositteli :)
Tän verta siis jäi mul aamupalaks ;)
Dobberikakut tein 24cm vuokaan ja nää hepsseuran kakut 28cm vuokaan :)
Hyvänmakusia...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti