tiistai 17. helmikuuta 2009

Matulin 3-vuotis kakku !!!


Matulin kolme vuotis päiviä vietettiin viime sunnuntaina ja mä sain kuorruttaa synttärikakun... Kakun sain siis valmiina ja vain viimeistelyosuus jäi mulle =)))Uuninpellin kokonen kakku ja täytteenä jotain, joka paino todella paljon... eli oletettavasti äärettömän hyvää... ;)
Täs kuvas näkyy kuorrutteen todellinen väri ja noissa seuraavissa kamera temppuili värien suhteen aikast paljo !!!Pinta kuorrutus marsipaania ja sen alla kreemiä =)
Robertsilta ei saanu enää kåkån kaulintamassaa (marsipaania) vaan tilalle oli tullu jotain uutta :/ Mausta en osaa sanoo juuta enkä jaata... mut koostumus enemmän "marsipaanimainen" ku edeltäjänsä. Ei ollu myöskään ihan niin elastista, mut selkeesti viel helpompi työstettävä ku esim. Sallisen "pötkömarsipaani" ja samaten maku kuulemma (naapurinrouvan mukaan) parempi... tietysti jos oikeesta marsipaanista tykkää, ni joo... nää on näit makuasioit =)
Valmiskreemiä ostin myös robertsilta... eli kolmen kilon "voipaketin" mallinen pakkaus ja siittä sitte sopivan kokonen pala vatkattiin kuohkeaksi vaahdoksi... kuulemma mieto vaniljainen maku =DTän näkösiä ruusuja täl kertaa ja reippasti tietysti kimalletta päällä !!!Ja sitte Niiskuneiti ja Muumipeikko... JA HEILLÄ EI TODELLAKAAN OL SIT NYRKKEILYHANSKOJA KÄSISSÄ... vaiks just nii aattelitki ;)


LÄMPIMÄT MYÖHÄSTYNEET ONNITTELUT MATULILLE !!!
AAKEN KANS PÄÄSETTE TORSTAINA MUUMIMAAILMAAN =D


 


 


 


Älkää missakko 1-vuotis arvontaa, joka löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti