torstai 5. helmikuuta 2009

Nellyn 9-vee päivät !!!


No joo... oli tuli ja meni =) Ja niitä juhlittiin jo viime viikonloppuna... mutku kuvia täytyy ottaa sadal eri kameral ja ne taas puretaan kymmeneen eri koneeseen, ni tietäähän sen, ettei siit hyvä hymyile ;D


Ja asiaan !!!


Nellyllä on minibullterrieri Lulu ja teema oli sitte semmonen minibulla =)

Terrieri kun on kyseessä, ni leluksi valkattiin pallo :)
Kre toteutti tän baseballin :) Joka pitää sisällään 10 munan kakkupohjan, kinuskikermaa sekä mariannerakeita... Pintaan hän sutas ensteks voi-sokerikreemin ja sitte tuon kaulintamassan =)
Aikas kivan näköne, sanoo isosisko =)))Mä taas tein tän minibullavoikkarin :) Sisälmys kalapainotteinen, kos meillä siitä enämpi tykätään :)))Lisäks sitte viel tein kolmisenkymmentä tuplasuklaamuffinssia... Tuplasuklaan siitä tekee se, että jokasen muffinssin sisään tuuppasin palan valkosuklaata... oli varmaan taivaallista ;) Oi ku ois saanu maistaa =))) Päällä kermavaahtoa ja suklaaminibulla pikkusokerihelmillä :)


Laitan viel muutaman vaihekuvan voikkarin valmistumisesta...

Kre sahas ensin sätkyllä (pistosahalla) liimapuunpalasta Lulun ja maalas sen sitte hopeel spraymaalil, tämä jäi Nellylle sitte niinkö lahjaks... Mä kelmutin puupalan elintarvikekelposeks... sitte foilioin sen... ja sitte leikkelin leivänviipaleet koiran malliin =)Ekassa välissä on ihan perus munavoita... toisessa 400 g savusiikaa, purkki kermaviiliä, sopiva kourallinen tilliä, 1 tl viherpippuria, 2 tl suolaa... kolmannessa välissä taas munavoita =) Joka toinen leipäkerros on tummaa ja joka toinen vaaleaa vuokaleipää :) Viimisen kuvan taustalla näkyy toi mun kostutuskeppo, siihen siis maitoa ja upotan leivänviipaleen sinne ;)Sitte koira taas kelmuun ja yöks jääkaappiin vetäytymään... aamulla kuorrutin voikkarin sulatejuustolla... reunoille lollorosso salaattia ja pruuttauksia ja muita hörhöjä päälle... Pursotukset on muute tuorejuusto, ranskankerma, mätitahna sekotusta ;)Ja munasta kaverille silmä !!!


Onnea kummityttö Nellylle !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti