sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Hiilaritaivasbiletarjoilut !!!


Minä Rouva Vee ja tarkemmin Paksu Rouva Vee oon edenny
Rouva Vee kuntoon projektissa sen verta, et eilen oli sitte ne Hiilihydraattitaivasjuhlat =)


Käykää kurkkaamassa toi linkki, ni ymmärrätte mikä oli homman nimi :)

Suolanen osuus:Ekana tossa likkakaverin tekemä, ehkä maailman paras TEX MEX kakku !
Sitte mun kalavoikkari ja lihakakku =)Ruisleipää, oltermannia, kermajustoa... ja graavilohta =DJa halukkaille tietty patonkia ja salaattia :)


 
Minikarjalanpiirakoita ja minilihiksiä =)Pikkupikkupizzakuutioita ja olkkarin puolella sit juusto/shipsipöytä;)Sain näin ihania ruusuja =D KIITOS !!!


Sitte siirrytäänki makiaan osastoon :)))Melkeen kaikki makiat...


Floska ja mutakakku... Ohje suoraan fazerin suklaalevyn takaata ja floskakussa tumman suklaan tilalle laiton valkosta suklaata... taivaallista =)Banoffee, ei tartte varmaan ylistää sen enempää ja ohje löytyy täältä ! Koukeroilla ja ruusuilla koristeltu kakku on taas nimeltään räkäkakku ja ohje on kulkeutunut mulle kummipoikani äidiltä, joka taas on saanut sen mummiltaan :) Perus kakkupohja ja täyteenä samaa tavaraa, ku pinnassaki... ja se sisältää: 400 g floraa (vihreä pkt), 1,5 dl tomusokeria, puol purkkia Fanny vaniljakastiketta ja kun sellasta ei vissiin enää missään myydä, ni jotain sinnepäin sit tilalle ;) ja 1,5 rkl murukahvia !!!
Kostutus murukahvilla :) Hyvää, todella hyvää :)))


Valkosuklaakakku ja suklaakakku =)))


Lintsin Lantsi... Nokke kokkaa-blogin Nooran loistava, pähkinäsuklaakakun sovellus =D
Sitte Dajm-kakku ja tän ohjeen nappasin Kulinaristilta =)Ja tässä sitte eri sorttisia suklaatarjoiluja =DKre:n tekemä salmiakkikakku, joka on myös kostutettu salmiakilla ja nimenomaan salmarilla... tää ei siis ollu lasten malli... ja nii, mut eihän tääl eilen lapsia ollukkaa ;)))Kre toi myös tullessaan turkinpippurimarenkeja...


 


Mä sain kukkia...

irtokarkkia ja sukkahousuja...... suklaata, hyppynaru, pääsiäisMUNA, rätti, salaattia, tomaatteja ja jotain lie diettileipää vissiin ;)... Kauniita tulppaaneja =)


Eli tässäpä nämä... meit oli kiva porukka, jonka keskuudessa syötiin ittemme varsin kylläisiksi =) Julma tosiasia on kuiteski, et ylimäärästä jäi (ai joo vai)... Huomenna loput lentää kompostiin ja Rouva jatkaa heti aamusta elämäntaparemonttiansa =)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti