perjantai 13. maaliskuuta 2009

Läksiäiskakku :)


Aaken kummitätillä on työmaan vaihto edessä !!! Ihania työkavereitaan hän halusi muistaa viimesenä työpäivänään kakulla =)
Sain totaalisen vapaat kädet ja näihin sisälmyksiin päädyttiin, koska halusin neidin itsekkin maistavan kakkua... hän kun ei mikään kakkuihminen ol lainkaan ;) Katotaan, joskos tämän makunen opettais kakun ystäväks 8D


4 munan sokerikakkupohja ja täytin tämän yksilön valkosuklaamoussella, josta korvasin tuorejuuston mascarponella =)Päälle suklaapruuttaus, jottei käy epäselväks mist on kyse ;)Reunoille pääsin vähäsen leikkimään pikeerillä ja tietty pirtu-kimalletomumaalilla !!! Noi pallot on ihan marsipaania ja ovat tos vaan peittämäs rumaa saumaa =D


Tää kuviointi oli varsin onnistunu testaus... ja ärhäkämmillä väreillä saa vaiks mitä kivaa aikaan =))) Ja tietty eri muotosilla kukilla :)
Tällasia lisää =DVaahtokarkkipinnan alla on löysähkö floravispivaahto... joka oliki täl kertaa se maanantaimalli, eli jäi kyl todella löysäks... jotenka hiukka joutusin laittaan vaniljakreemijauhetta föliin :)))


 


Oikein ihanaa viimistä työpäivää Virvelle !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti