maanantai 9. marraskuuta 2009

Aaken 5-vuotis halloween juhlat...


Meidän Aake täytti virallisesti viime perjantaina sen 5 vuotta ja juhlia kinkeröitiin sitte lauantaina :))) Tänä vuonna tarjoilut oli inan verran viime vuotista iisimmät, johtuen ihan vaan kiireisestä aikataulusta ja siittä, et oon hiukan alkanu tajuumaan ettei ihmiset jaksa syödä ihan niin paljoa, mitä mä haluisin ;)
Täs olis nämä... voikkareita, kakkuja (suklainen on tietty Petrin 3-v kakku), aivot, piparit ja muffinssit... lapsille oli hamppareita ja pöydiltä pisin huushollia löytys viel sipsi ja nannakeppoja =)
Aaken (taas yks) 5-v kakku... vadelmahillo ja diplomaattikreemi löytyy sisältä, pinnotus kreemillä ja kakkupohjamurusilla ja päälipinta on musta kaulintamassa kiekko :)
Petrin kakku on tällanen kevytsuklaakakku (tosi kevyt, painoki tonnin)...täyttenä suklaamoussea, ja pinta vatkattua suklaaganachea :) namnam...
Varsin herkullisen näkönen lihavoikkari... täytteenä tuorejuusto-savukinkkutahnaa, koristeena okkemajoa (bugur-majoneesi + värejä ja mausteita), tankoparsaa IUUU ja valkosipulinkynsiä =)))
Matokalakakku... täytteenä savustetua lohta tuorejuustoon sekotettuna sekä munavoita... koristeina sphagettia, oliiveja, simpukoita, pisaratomaatteja, mozzarella juustoa =)


Yllättävän ällön näkösiä ruokia sitä kaupassa myydäänki ;)


Hyviä kaikki ja kaikesta huolimatta kaikkea jäi yli !!!


ONNEA AAKE !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti