tiistai 22. helmikuuta 2011

3-vee arvonnan tulokset ja muuta pientä infoa =)


Alotetaan tärkeimmästä, eli voittajan julkistamisesta !!!

Samaa vanhaa arpakonetta käytin joka löytyy täältä...


1-147 numerot heitin koneeseen ja voittajaksi selviytyi kommentoija numerolla 11... kommentti oli tämänmoinen...


Makea maa kirjoitti 14.02.2011 - 09:00

Kauppa näyttää kivalta! Toistaiseksi omat kakkutouhuni ovat sen verran pieniä, etten tarvitse noin isoja pakkauskokoja. Suunnitelmia tulevaisuuteen kuitenkin on, joten pidän tämän mielessä :)

 

Makea maa-blogin ylläpitäjä saa nyt kommentistaan huolimatta alottaa urakoinnin kakkuilussa, koska hänelle lähtee muutama paketti marsipaania ;) Extra valkonen ja musta...

Noita isoja pakkauskokoja ei kuiteskaan tartte pelästyä, koska tavara on varsin hyvin säilyvää ! Itte mä jaan 2,5 kilon paketin kuuteen osaan ja pussitan minicrippi pusseihin (1/2 kilon pussit on just passeleita) :)

 

Makea maalle siis onnittelut ja muille osallistujille suuret kiitokset ihanista sanoista sekä toiveista !!!

Kaikki toiveet olen nyt kirjannut ylös ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan :) Ja toiveita valikoimaan otan luonnollisesti lisää koko ajan !

Ticcino, eli sokerimassa sinne jo laitettiinkin ja kakkulaatikot sekä tuet tumpataan verkkokauppaan heti, kun hinnat ja kuvat on kaikki järjestyksessä.

Noutopisteestä... tervetuloa vaan Piikkiöön (Kaarinaan). Tilausta ei tarvitse silloin tehdä verkkokauppaan laisinkaan, vaan soitto mulle, ni laitan tavarat kasaan ja kaffen valumaan ;) Maksu noudettaessa käteisellä tai pankkikortilla.

Wanha Talli / Cakefix

Vesitie 41

21500 Kaarina (Piikkiö)

Rouva V    045-6363777

Ja verkkokauppahan on jo ihan toimintakuntoinen, eli auki =)

 

Loppuun vielä toimituksista... eli alkuun nyt ainakin postitan tavaroita ainoastaan kerran viikossa, koska tämä on tosiaan sivubisneksen sivubisnes ;) Jos ja kun aika näyttää, että toinenkin postituspäivä on tarpeen, niin sitten sellanen raavitaan !

 

Mukavaa aurinkoista kevään odotusta kaikille =)

 

Terkuin Rouva Vee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti