maanantai 14. helmikuuta 2011

Tämä blogi 3-vuotta... ARVONTA SUORITETTU !


LISÄYS... 22.2.2011 KELLO 09.20: ARVONTA SUORITETTU !!!


Mortse =)


Tässä sitä ollaan... Tasan kolme vuotta bloggailua ja hiukan reilu sama aika aktiivista kakkuilua takana :)

Kokonaisuudessaan aika on menny ihan jäätävän nopeasti ja käsittämättömän paljon oon imuttanu tietoa ja taitoakin kakkusaralla tuona aikana
(ks. esim alkutaipaletta täältä ;)

Harrastuksesta alkanut leikki muuttui vajaa 2 vuotta sitten työksi aika tarkkaan pakon sanelemana, mut varmasti päätökseen vaikutti myös intohimo tähän lajiin.

Jos puhutaan kakkujen teosta työnä, niin tämä on sitä sanan varsinaisessa merkityksessä... työtunnit ylittää väistämättä joka hiton viikonloppu kaikki suositukset vaiks tahti ja taito onki kehittyny matkan varrella. Myös työn fyysinen rankkuus on yllättäny, eikä tuo henkinenkään puoli niit helpoimpia ole.

Jokainen laskutaitonen pystyyki helposti ynnäämään ne seikat ja faktat jotka menee yhden kakun tilauksesta luovutukseen (tilauksen vastaanotto, kakun suunnittelu ja yleensä muutamaan kertaan, materiaalien hankinta, kakun valmistus muutamassa erässä, itse kakun luovutus ja tietenki vielä postaus tänne näytille). Tuohon kulutettu aika versus siitä saatu korvaus ei ihan aina ikävä kyllä kuittaa toinen toistaan.

Kantapään oon kolhinu moneen otteeseen, mutta kun kokonaan sitä viel rikki en ol särkeny, ni matka jatkukoon sitte samalla kaavalla ;)

Päivääkään en pois vaihtais (no ehkä muutaman, mut kait neki kuuluu tähän settiin) !!!

Kesää ja kiirettä odotanki jo taas innolla... toinen toistaan hienompia juhlia ja miljoona kakkua sihen päälle... se sopii mulle :)


Miks tätä sitte tekee, jollei se olevinaan kannata...

Noh kun, ihmisellä on perusluonteena taito olla ittepäinen juntti, joka ei hevillä tai edes oopperalla luovuta, ni minkäs teet ;)...

Muutamaanki otteeseen oon täälläkin mainnut, että se asiakkailta tullut palaute on se joka saa jaksamaan ja petraamaan viel hiukan seuraavan kakun kohdalla ja kun se suraavaki asiakas pitää saada hymyilemään, ni sitte pitää tehdä sille nätti kakku... siis oravanpyörässä pyöritään ;)

Toinen erittäin tärkeä seikka on tänne blogiin tulleet kommentit, joista oon oikeesti ihan läheisriippuvainen :))) Harmittaa vaan vietävästi, kun ei ol ittellä sellasta aikaa, että ehtis kommentoimaan juurkaan muitten ihanuuksia :(((

Kierränkin vielä kohtuu ahkerasti päivittyneissä paikoissa, jotka on siis mulla joko vuodatuksen seurannassa taikka sitte bloglovinin kautta, mut koko vaklauslistaa en enää tosiaankaan ehdi päivittäin koluamaan, niin ku alkuaikoina... joskus saan muutaman sanan kirjotettua, mut vähäseen se yleensä jää :( Tarkotuksella ja välipitämättömyyttäni en sitä siis tee, vaan yksinkertasesti aika vaan loppuu multa kesken !!!

Mut täs kohtaa on siis aika kiittää ihan jokaista, joka on täs matkan varrella muo tavalla taikka toisella muistanut... kommentoimalla, sähköpostilla, tekstivietillä tai ihan perinteisesti postipojan tuomalla viestillä :)))

Noista mä saan virtaa =)


Miks sitte bloggaillaan ???

Yllä mainittu syy nyt tietty ihan ekana tulee mieleen !

Toisena ois se, että toimiihan tää ihan arkistona ittellä, monesti asiakkaat pyytääkin esim. samaa täytettä, kun siinä viimekertasessa :)

Kolmantena mainostus tietysti... ja asiakkaat pääsee vähän kattelemaan, mitä kulissien takana tapahtuu ;)

Nelosena sitte sosiaalinen piiripienipyörii... eli mun elämässä on tänä päivänä aika naftisti mitään muuta, kun kakut ja muut kakkujen tekijät !!!

Wanha Talli-Kespro-Roberts-Posti on se sektori, mitä mä sahaan edestakasi ja takasedesi... muu elämä onki jääny sen takia huomattavasti vähäsemmälle. Vien toki Aaken ain aamusin tarhaan ja kuskaan muksuja lähes joka ehtoo johonki harrastukseen, mut sielläki odotusajat käyn yleensä ton meijän Petrin kans lenkillä, joten se siittä sosiaalisuudesta ;)

Täs yhteydes onki sit vissiin sopivaa pyytää anteeks siltä sosiaaliselta verkostolta, jonka kanssa aktiivinen kanssakäyminen on jäänyt lähestulkoon nollille !... Joskus ja kun elämä sitte rauhottuu, ni eiköhän sitä sitte taas ehdi :)

Kiitokset samalle teille "virtuaaliystävät", joihinka oon tutustunut täällä sähkösessä maailmassa... te ootte ihan yyberihania... kiitos jok'ikiselle asiakkaalle ja kiitos kaikille apulaisille, jotka Wanhassa Tallissa on mulla ollu 8D


Ja nyt loppu vuodatus, joten aika siirtyä asiaan...

 
Hyvää Ystävänpäivää kaikki täällä piipahtavat <3<3<3


3 Vuotisen taipaleen kunniaks pitää järjestää luonnollisesti arpajaiset !


Säännöt...

-lunastat arpajaislipun itsellesi jättämällä tähän postaukseen kommentin nimellä tai nimimerkillä, sekä sähköposti-osoitteella varustettuna.

-jos et omista sp-osoitetta, niin muista tulla kurkkaamaan arvonnan tulos... odotan sähköpostittoman voittajan sattuessa yhteydenottoa tasan vuorokauden, enkä yhtään enempää... sen jälkeen arvon uudestaan !!!

-osallistumisaikaa on tasan viikko, eli arpakone pyörähtää 21.2.2011

-palkintona jotain...
Aiheena tällä kertaa tämä... (aina kun pitää tehdä hankalimman kautta ;)

Käy kurkkaamassa
TÄMÄ LINKKI ja tuu sit kertomaan, oiskos sulla käyttöä tämmöselle kaupalle... (huomaathan, että kauppa on vielä hivenen raksavaiheessa) !

Meillä ei ole minkäänlaista aikomusta alottaa kilpailua muitten loistavien nettikauppojen kanssa, vaan valikoima tulee olemaan hyvin niukka, lähinnä muuta kautta hankalasti saatavissa olevia materiaaleja...

Kysynkin täs samal, että oiskos jotain, mitä ilman ei kukaan voi tulla toimeen ja sellaista ei mistään olevinaan saa ;)

KIITOS !


ONNEA MATKAAN JOKASELLE, TASAPUOLISESTI !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti