maanantai 28. helmikuuta 2011

Pääkallot...


No niin ja sitte onki aika nauraa oikeen urakalla 8D 8O 8D

Eli ihan kaik ei men ain putkeen... Huomasin jo kakkuja tehdessä, et näähän menee ihan käsille... mut kuvat sit laitto ihan pisteen iin päälle ;)))


6-vuotiaalle Luukas pojalle siis pääkallon malliset kakut... gluteeniton ja tavis... täytteenä lakkamousse kera banaanisurvos :)
Voi itku nää on huvittavia !!! Varsinki toi vasen gluteeniton yksilö ;)

Kattokaas, ku köyhällä ei ol työmaal toimivaa printteriä ja kotona kallosta kuvan unohdin tulostaa, ni täs on sit tulos 8)

Nii tai siis voihan nää ny jonkun kallon näkösiä olla (hiukan), mut aika kaukaa ihmisen nykykallosta !
Gluteenittoman tein ensteks... ja kun se on materiaaliltaan sen verta höttöstä, ni en uskaltanu kiskasta marsipintaa pois, kun huomasin, ettei täst kalua ihan suosiolla tul... niin mulla on muuten tapana ollu ja ompahan välil lentäny ihan koko kakeki kaaressa taka vasemmalle, ku näyttää pahasti pieleen menevän ;)

Laskeskelin kuiteski, että kun tää menee aikusten pöytään, ni saapahan hiukka sit nauraakki ;)))
Toisena tein sitte tän lievähkön yläpurennan omaavan tavallisen kakun ja koitin juosta hiukka ahkerammin googleruudulla, joka siis sijaitsee WT:n pubin puolella, koska hikinen mokkula ei tietty keittiössä jaksa pelittää !

Nenäluuhun saakka meni kaikki ihan pro, mut sit loppu mulla leukaluu kesken... ja kele, että otti aivoon !

NOH... koitin takoa päähäni, et hitto näähän on vaan kakkuja... mukku minkäs teet, ku o tämmöne =(
Luukaksen nimi ja ikäki tonne kallon vasempaan reunaan muodostus muutamast luodin reijäst tai siis niitten tuloksena syntyneistä halkeamista... Näyttääpäs toi nenäluu täst kuvalulmast kivalle :) Jaa mut se yläpurenta ei näykkään tässä ja pilaa kokonaisuutta ;)


ONNEA LUUKAS 6-V !!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti