tiistai 13. marraskuuta 2012

Tämän blogin korkkaus...


No niin... tästähän tämä sitte alkaa !
Aamusta asti oon plätkytetelly tätä konetta ja tutustunu tähän bloggeriin ja rehellisesti myönnän, et muutamat perkeleet on kyllä lennelly, niin helppoa kun tää ny onki ;)

Vuodatukselta siskorakas sai siirrettyä kirjotukset tänne, tosin tehokkaana ne tuli tietysti kahteen kertaan... niistä sitten poistin ne tuplat ja julkasin kaikki 1197 postausta. Kommentteja en ikävä kyllä saanu mukaani vuodatukselta 8(

Noita vanhoja kirjotuksia en nyt tähän hätään lähteny kategorioimaan, kunnen ees tiedä miten se tapahtuu... 
Uudet kirjotukset on sit toinen juttu, katotaan miten tää homma lähtee etenemään ja sen mukasesti sitte jatketaan.

Tätä uutta blogia remontoin ain ajan salliessa ja kaikki korjaus/parannusehdotukset kannattaa ilmasta mulle ja niitä toteutan sitte taitojeni mukaan :)

Ja täällähän pätee sitte samat säännöt, kun edellisessäkin blogissa, eli:
Kaikille sitä haluaville tiedoksi, että tämän blogin saa vapaasti linkittää. Myös tällä sivustolla olevia tietoja, ideoita ja ajatuksia saa käyttää hyväkseen ihan luvallisesti. Aina voi tietenkin mainita, mistä ne on lähtösin  (sikäli mikäli idea, on täältä alunperin oikeasti kotoisin). Ilmoitan kyllä jos jonkun jutun patentoin... Tätä kuitenkaan tuskin koskaan tapahtuu, koska tänä päivänä minkään uuden asian "keksiminen" on miltei mahdotonta... Koitan itse myös mainita mistä itse ideoita milloinkin nappaan, mutta niiden alkuperäisluojaa en todellakaan ala etsimään. (siihen ei ole aikaa eikä mielenkiintoa, vetää joku siitä herneen nenään tai ei).
Leipomisen iloa...Omasta kädestä se kädenjälki kuitenkin lähtee... Olkoon se kenen tahansa päässä ekana ollut =)

Terkuin  Rouva Vee

8 kommenttia:

 1. Kiva, kiva että siirryit tänne bloggeriin. Ei tätä niin vaikea ole käyttää kun vaan pääsee sen alun yli. :D

  VastaaPoista
 2. Tervetulloo ja kyllä tän äkkiä oppii! :) Hieman ehti jo ikävä tulla kun ei sulta päivityksiä pitkään aikaan kuulunu, vaan onneks oot linjoilla taas! :D

  terkuin, KakkuMaa

  VastaaPoista
 3. =) Kiitos...
  Muutaman kerran ehdin jo alottaa tän blogin rakentamisen, mut hanskat lens tiskiin alta aikayksikön 8O Nyt sain kuiteski raavittua sellasen ajan, että ehtisin perehtyä asiaan yhellä istumalla ja sen mukasesti on takapuoli sit kipiäki ;)

  VastaaPoista
 4. Huippua, että olet taas langoilla! Minäkin ehdin jo hätäillä...=)

  VastaaPoista
 5. Minäkin tänne tupsahdin. Nykyään Pinkkikakun nimellä( ent. Tarjan kyökissä)Mitta tuli täyteen vuodatuksen pelleilyjä :)

  VastaaPoista
 6. Hei Hyvää Päivää :) Kyllä sitä on Rouvan tulemista odotettukin ;) Tervetuloa ja leipomis iloa :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloo tosiaan :) semmosta "seuraa tätä blogia"- nappia kaipaisin :)

  VastaaPoista