sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Ella-tytön ristäiskakku...


Ellan kastetilaisuuden kahvipöytää pääs koristamaan tämä kakku...Oranssi, beige, persikka oli väritoiveena, samoin leppäkerttuvauva ja gerberat... tuossa tulos :)25 hengelle varmasti riittävä kakku sisältää mansikkamoussea ja tietty tuoreita mansikoita... pinnalla kermavaahtokerros ja vaahtismassalevy :)


Tein täl kertaa vaahtokarkkitaikinan käsin ja onnistus loistavasti... ja valkonen Haribon tavara on siis nyt boigotissa, kos se näyttää olevan ainut merkki mist tulee ilmakuplataikinaa, teki sen sitte koneella tai käsin =( Nää oli jotain "merkittömiä" halpis vaahtiksia, mitä tähän käytin !!!Leppäkerttuvauva marsipaanista ja tuntosarvet nuudelinpätkistä... värjäsin nuudelit mustalla tomuväri-pirtu sekotuksella :)
Gerberat on marsipaanin ja sokerimassan sekotuksesta tehty ja silti oli kuivumisen kans vaikeuksia... saakelin kesä, kosteus ja kärpäsekki viäl =(Ellan äiti oli tehnyt hyviä pipareita ja mun hommaks jäi pruutata niihin viel hiukka tekstiä... muutama kukka oli jääny tosta kakusta ylimääräseks ja ne pätkästiin sit kimalteitten kaveriks jalkapohjien päälle =)


Lämpimät onnittelut Ella-tytölle
kauniista nimestä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti