tiistai 9. kesäkuuta 2009

Hääkakkusetti :)


Wanhassa Tallissa vietettiin viime viikonloppuna ensmäistä juhlaa...
Uus työmaa korkattiin siis juhlallisesti häillä =)


Muutamaa sättäystä lukuunottamatta ilta meni hyvin ja kokemus tuo tullessaan varmaan sitä varmuutta leikkiin mukaan !!!


Kuvia ei paljoa ole... mut tässä hääkakkua...

Juhlakansaa oli paikalla vajaa 80 ja kakut riitti loistavasti =)Morsiammella oli kimpussaan vaaleaan liilaata freesiaa sekä ruiskaunokkia ja nää mun hökötykset koittaa sit apinoida niitä ;)
Kakkujen sisältä löytyy mansikka sekä suklaamoussea... hyytymisen kans oli pieniä teknisiä ongelmia ja siks vaahtiskuorrutuksesta piti tehdä onnettoman ohkanen... joka taas vaikutti ikävästi pinnan lopputulokseen :( Lumijauheella sai kuiteski korjattua tilannetta hiukan ja kimalteet auttaa aina, eiks jep :)Rouva E:n possukoriste pääsi aitiopaikalle =)Muutama kuva viel hääparin mukaan lähteneestä pikkukakusta ja koristeesta :)Pyynnöstä aihe oli tämä, eli ei hatusta temmattu ;)Ja saparot tietty solmussa ;)


Muutama kuva viel Wanhasta Tallista...  ja jos joku siis on vailla juhlapaikkaa ja Piikkiön Hepojoki sopii sijainniltaan suunnitelmiin, niin tervetuloa vaan meille :)

Hääparin pöytä :)Noutopöytä ja lava siellä takana :)Täydellinen tarjoilijakaksikko... hoitivat Humppavintin loistavasti 8) KIITOSLaitaampas viel tällanenki kuvakulma =)


Tämmöstä siis täällä suunnalla... enään ei harrasteta kakkuilua työn ohella, vaan nyt tehdään työtä kakkuilun ohella... vai kuis se meni ;)
Siskolla on Wanhan Tallin sivut viimeistelyä vaille valmiit ja "kakkutehtaalle" aukeaa viel lisäks ihan oma sivustonsa :)
Kiirettä piisaa ja hyvä niin, ei käy sit aika pitkäks =)))
Ilmotan täällä välittömästi osotteet, kun lupa mulle annetaan !!!


 


Kiitos Minnalle ja Mikolle luottamuksesta sekä Onnea avioliiton taipaleelle !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti