perjantai 12. kesäkuuta 2009

Paulan kakku =D


Muutama tarhantätskä piti tänään osastopalaveria tuol meijän suvisumppilassa, minkä "virallisia" avajaisiakaan ei ol viel ehditty pitään !!!
Viime viikonlopun häät oli humppavintillä (yläkerta, vintti siis) ja alakerta (ent. bubiosasto) on nimeltänsä vimppahuntti... Kesäpäivisin Suvisumppila ja kokonaisuutena Wanha Talli... rakkaalla lapsella mont nimee :) Joo, Joo ja asiaan...


Tarjolla meil oli mutakakkua (nou kuvaa) sekä minilihavoikkaria...

Ompas minikuva... Jeps, ja hyvää kuulemma oli =)


Mennessään tätit veivät läksiäiskakun... Paulalla on enää muutama työpäivä jälellä Tienniityn pk:ssa ja sen kunniaks sit tietty kakkua :)

4 munan laktoosittomalla vispillä sekä mansikanviipaleilla täytetty prinsessakakku... siis sellanen perinteisen prinsessakakun mallinen tarkotan =)
Omat aivot ku o "lomalla" tai pikemminki ylikuormitettu... ni käytin Ullan Unelmakakut kirjasta suoraan kopsattua hienoa ideaa noissa "kukkanaamoissa" !!!Sisko toi jenkkilästä tullessaan muutaman Wiltonin väripotun ja tää kukka on värjätty sil pinkillä... todellisuudessa toi oli niin pinkki, ettei ol tosikaan :))) Harmi, ku kamera ei osaa kaapata kaikkia värejä niinku mä haluun =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti